2777
2789
منم برام فرق نداره دومی ام دختر شد ولی خرف های بقیه غیر مستقیم میگن دو تا دخترررر وای فلان انگار این ...

منم دوتا پسرن بااینکه شوهرم عاشقه پسره ورژیم گرفتیم تا این یکی هم پسر بشه ‌ اما بعضیا تا میشنون میگن آخی انشالله بعدی انگار مثلا ما خیلی ناراحتیم. من خودم فرقی نداشت فقط سلامتیش مهمه و صالح باشه 

کاش یاد بگیرن بجای این حرفا یه حرف خوب بزنن وبه آدم حس وانرژی خوب بدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوتا پسرن بااینکه شوهرم عاشقه پسره ورژیم گرفتیم تا این یکی هم پسر بشه ‌ اما بعضیا تا میشنون میگن ...

ان شا الله به سلامتی بغلش کنید 

من رژیمم گرفتم غذای سرد نخوردیم اصلا ولی خب دیگه خدا نخواست 

شاید اگر ردزی خواستم بچه بیارم برم تعیین جنسیت و ای وی اف‌

منم برا همین میگم پسر باشه

بعضیا ندیده نشناخته بدون توجه ب شرایط روحی و زندگی طرف فقط بلدن حمله کنن ک واااای دختر چشه دختر فرشته اس فک نمیکنم هیشکی اندازه من عاشق دختر بچه ها باشه من هیچ وقت با پسر بچه ها نتونستم ارتباط بگیرم اما تو این وضعیت کشورمون ک دختر اندازه ارزنی حق و حقوق نداره قانونی برا دفاع ازش وجود نداره دختر اوردن ظلمه بیشتر 

ان شا الله به سلامتی بغلش کنید من رژیمم گرفتم غذای سرد نخوردیم اصلا ولی خب دیگه خدا نخواست شاید اگر ...

ممنون عزیزم انشالله شما هم به سلامتی بغلش کنی .

آره ریسک نکن انشالله خدا بهت دختر پسر سالم وصالح بده 

مبارکه خدا حفظش کنه زیر سایه ی پدر و مادر و زیر سایه ی ۱۴ معصوم 

دختر عمه ی منم اولی دختر آورد بعد ۴ سال دومی رو آی وی اف کرد مراعات نکرد زیاد کار میکرد بعدشم خانه تکانی سقط شد میگفت هیچی از حاملگیم نفهمیدم خیلی سبک بودم میگفت فکر کنم‌ پسر بود بعد چند ماه سومی رو آی وی اف کرد پسر شد 

جاریشم آی وی اف کرد پسر شد اینم ۲ تا دختر داشت 

آی وی اف تعیین جنسیت درصدش بالاس جنسیت دلخواه بشه

مبارکه خدا حفظش کنه زیر سایه ی پدر و مادر و زیر سایه ی ۱۴ معصوم دختر عمه ی منم اولی دختر آورد بعد ۴ ...

مممنون عزیزم انشالله خصوصی پیام دادم بهت❤️

برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️

اسی تو ام مثل من دوست داری بچه اولت پسر باشه دومی دختر تا دخترت داداش بزرگ داشته باشه؟😍

من خودم عاشق داداش بزرگم اما ندارم ان شالله قسمت دخترم😍😂

خراسان شمالی🤍