2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بالایی

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

فعلا تا یه هفته پول دستم نی 😣به نظر شمام بالایی پررنگتره؟

همدردیم ...

منم دکتر برام سونوی واژینال نوشته 

پولمو باید بدم شهریه دانشگاه فعلا نمیتونم برم سونو 🤦🏻‍♀️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

همدردیم ...منم دکتر برام سونوی واژینال نوشته پولمو باید بدم شهریه دانشگاه فعلا نمیتونم برم سونو 🤦🏻 ...

اولای ماه همشو خرج کردم الانم آخر ماهه تموم شده 😣

سینه دردم کم شده خیلی نگرانم 

اما بی بی چک پررنگ تر شده

اولای ماه همشو خرج کردم الانم آخر ماهه تموم شده 😣سینه دردم کم شده خیلی نگرانم اما بی بی چک پررنگ تر ...

آخرین موعدت چندمه ؟؟؟

چند وقته اقدامی ؟