shadmehramm مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 4180 عنوان دعوا شده 118 بازدید | 4 پست از یکی از خونه ها همسایه هامون داره صدا جیغ جیغ و دعوا و فحش میاد . تازه از بیرون آمدم سرم درد گرفت . نکشن همدیگه رو ؟ 😐برم دخالت کنم یا نه ؟ خیلی سرو صداشون بالا گرفته 🤦 اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸 1404/02/29 | 15:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazi_sted عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 1020 من نمیدونم اسم همسایم چیه اصلا اسم خود همکاران یادم میره تو میخوای تو دعواشون دخالت کنی؟خدایا شکرت
shadmehramm مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 4180 من نمیدونم اسم همسایم چیه اصلا اسم خود همکاران یادم میره تو میخوای تو دعواشون دخالت کنی؟خدایا شکرت آخه سرم ترکید بخدا . یکم رعایت حال بقیه رو هم بکنید . بعدم نگرانم اتفاقی براشون نیفته . الان داغن یکی میزنه اون یکی رو میکشه 😐 اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
mohsen_happar عضویت: 1404/02/09 تعداد پست: 882 وقتی به شما ربطی نداره دخالت نکنی بهتره بسلامتی سه لاشی قاضی، متهم، ناشی بسلامتی سه دلبر مادرم، پدرم، عشقم. بسلامتی سه همراه پیکم، گوشیم، رفیقم بسلامتی سه مکان خونه، قبرم، قلبش❤️