2777
2789
دخترا با کوچیکتر از خودشون هم ازدواج میکنن تو که ۳ ماه هم بزرگتره اگه شرایطش خوبه بخاطر ۳ ماه از دست ...

شرایطش ک پسر خوبیه اهل دود نیس رقیق باز نیس 

چهرش خوبه مامانش خوبه باباشم بد نیس ی آبجی داره فقط از خومگدمون کوچی تر 

ترکه مث خودم ماشین دنا دار ولی خونه ندار

شغلشم ک نظامیه تو تهران خونوادش تبریزم

خودشم قصد موندن توی تهران دار من کرجم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراااا؟؟؟؟؟

یعنی اختلاف سنی اینقدر مهمه ؟؟؟؟

و اینکه از ویژگی دیگه ای ایراد نگرفتی فقط گفتی سه ماه بزرگتره ، اگه مشکلت فقط همینه به نظرم داری ایراد بنی اسراییل میگیری حالا اگه ۳ ماه کوچیکتر بود باز یه چیزی 

شرایطش ک پسر خوبیه اهل دود نیس رقیق باز نیس چهرش خوبه مامانش خوبه باباشم بد نیس ی آبجی داره فقط از خ ...

خوب اگه حست بهش خوبه مبارکه 

راستی چند سالته؟

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

چراااا؟؟؟؟؟یعنی اختلاف سنی اینقدر مهمه ؟؟؟؟و اینکه از ویژگی دیگه ای ایراد نگرفتی فقط گفتی سه ماه بزر ...

اره من خیلی حساسم باید ب این چیزا فکر نکنم ب جای این کارا طرفو بشناسم خوب 

اگه شرایطش عالییه قبول کن

عالی نیس خوبه 

شرایطش ک پسر خوبیه اهل دود نیس رقیق باز نیس 

چهرش خوبه مامانش خوبه باباشم بد نیس ی آبجی داره فقط از خومگدمون کوچی تر 

ترکه مث خودم ماشین دنا دار ولی خونه ندار

شغلشم ک نظامیه تو تهران خونوادش تبریزم

خودشم قصد موندن توی تهران دار من کرجم

دختر خوب اینکه سنتون نزدیک به همه خیلی بهترههمدیگه رو بیشتر درک میکنیدبعد خودت یه مردی میخوای مثل خو ...

اره دقیقا همین باعث شده ک دوس دارم بمونم باهاش 

باهم م حرف می‌زنیم درکم می‌کنه حرفامو می‌فهمه 

ولی قبلا با یکی بودم  شیش سال از خودم بزرگتر 

هرچی میگفتن میگف بچه ای مگه پیرم کردند

هرکاری میکردم میگف بچه ای .من دوس داشتم تاب سوار شم میگف مگه بچه ای خب آره بچمم 

دختر خوب اینکه سنتون نزدیک به همه خیلی بهترههمدیگه رو بیشتر درک میکنیدبعد خودت یه مردی میخوای مثل خو ...

یچیزدیگم اینکه اتفاقا بهتره با هم سن خودم باشم چون من خودم خیلی رفتارای بچگونه دارم ینی ۲۲سالمع ولی اخلاقم عین ۱۶.۱۷ ساله هاس 

بخاطر همین باید یکی باشه ک نزدیک سنم باشه 

عالی نیس خوبه شرایطش ک پسر خوبیه اهل دود نیس رقیق باز نیس چهرش خوبه مامانش خوبه باباشم بد نیس ی آبجی ...

انشاالله یه کیس بهتربرات بیاد

اگه دوستش داری جواب مثبت بده

لطفااااا آقایون سایت درخواست دوستی نفرستن اگرم دیدم تاپیک میزنم تا کاربریش بترکونن،متاهل و متعهد