2789
عنوان

درچه حالین

122 بازدید | 19 پست

من خونم ترکیده   سینک پراز ظرف ،سبدحموم پرازلباس های کثیف  گازخیلی کثیفه همه جای خونه تکه های نون خشک حیاط آب وجارو میخواد کلا آشفته بازاریه براخودش ولی خب باشوهرم بچه ها دعوا کردم حوصله ندارم ریدن به اعصابم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

زیر کولر دراز کشیدم تا نیم ساعت دیگه برم به امید خدا امتحان بخونم برای یکشنبه هفته بعد

دعا کن قبول بشم و معدلم خوب شه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

من زیر کولر دراز کشیدم دوروبرم همچی مرتب ولییییییییی فکرم درگیر یه مشکلیهههه در حدی که حالت تهوع گرفتم دلم اشوبهههههههههه

کاش من تو شرایططط صد بار بدتر از تو بودم ولی این گرفتاریو نداشتم 

برام دعا کن 

شکر خدا برق رفته میخوام سوال ریاضی بگیرم برای پسرم تو تاپیک خنده دار شرکت کردم دلم درد گرفت از خنده� ...

همون که نوشته بود کیک روی گوز؟😂😂😂

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

خونه تمیز و آشپزخونه دسته گل،بچه ها دراز کشیدن کارتون میبیننمنم منتظر همسرجانبرای شام هم مرغ مزه دار ...

کدبانو جان افرین بانو

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

من دیروز این اوضاع رو داشتم روز دوم پریودیم بود 

وای امروز هال و آشپزخونه جارو کردم رو گازم تمیز کردن

نهار خوردم ظرفارو شستم 

ولی لباس شویی رو آخر شب باید لباس بشوره 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹