2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست میاین لطفا

177 بازدید | 23 پست

من و همسر عقدیم و متاسفانه خیلی کم تنها میشیم شبا که گاهی میمونم خونشون اوایل میومد سمتم ولی الان نه  میگه خانوادم خونه هستن بده حموم نمیتونم برم خوابم نمیبره و... هر وقت تنها میشیم ولی میاد سمتم الان دو هفته اس تنها نشدیم شاید امروز من تنها بشم اگر بگم بیاد  به نظرتون بد میشه تحمیل میکنم خودمو؟ تولدش هم هست

خدااااا
ارهیجوری خوشگل کن و ناز و عشوه که با زبون بی زبونی بیاد سمتتدرخواست تو با بدن و خوشگلی و زنانگیت بای ...

تازه اومد سمتت تو ناز کن

حتی شبا که اکمد سمتت تو باید ناز کنی که خونواده میفهمن

اون باید اصرار کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه اومد سمتت تو ناز کنحتی شبا که اکمد سمتت تو باید ناز کنی که خونواده میفهمناون باید اصرار کنه

من نمیرم سمتش اصلا میشینن خودش میاد کنارم یا .. ولی پیش خانوادش زشت میدونه با اینکه اتاق جداست الان بگم بیاد یا نه خوب بگم بیا انگار همون میرم سمتش؟

خدااااا
شرایطو اگه دیدی واقعااا نمیتونه فراهم کنهتو شرایط و فراهم کنولی درخواست رابطه باید از طرف اون باشه

اره شرایط در خونه ی اونا کم فراهم میشه ولی خونه ی نا باز شرایط هست و گرنه اون میاد سمتم

خدااااا
تو فقط برا یه وعده دعوتش کردیدرخواست رابطه نکردی که

الان هیچی نداریم خونه بد بختی  الان بهش گفتم شاید مامانم اینا برن بیرون شاید منم برم گفت باشه عزیزم .

مثلا بگم که تو که نمیای خونمون اگه میای نرم ؟

خدااااا
الان هیچی نداریم خونه بد بختی الان بهش گفتم شاید مامانم اینا برن بیرون شاید منم برم گفت باشه عزیزم ...

قربونت بشم

سخت نگیر

مثلا بهش پیام بده بگو عصر تنهام 

اگه افتخار بدین یه عصرونه پیش هم باشیم جناب🥹

الان هیچی نداریم خونه بد بختی الان بهش گفتم شاید مامانم اینا برن بیرون شاید منم برم گفت باشه عزیزم ...

بابا اون تورو ببینه یادش میره اصلا عصرونه چیه شام چیه

یه چای و کیک و کلوچه هم بود کافیه

مثال زدممم

2790
2778
2791
2779
2792