2789
عنوان

پلی کیستیک یا pcos

84 بازدید | 11 پست

سلام خانومای گللل

من۲۱سالمه نتاهلم فعلا قصد بچه اوردن نداریم 

حالا من چندروز پیش رفتم سونوی رحم لگن دادم همینجوری هیچ علائمی هم نداشتم فقط برا اطمینان 

دکتر متخصص زنان نشون دادم گفت یکم تنبلی تخمدان داری یا پلی کیستیک همون

حالا گفت باعث دیرزایی میشه بهمم هیچی جز قرص mottaa ندادد روزی یک عدد میخورم 

حالا جدیدا خیلیییی ریزش مو گرفتم که فک کنم بخاطر همونه بنظرتون چیکار کنم🫠🫠🫠🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلااا نمیتونم خوراکی و بستنی و قندو بزارم کنار🥲🥲🥲🥲🥲

هم خدارومیخوای هم خرمارو؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

من ۱۴ ۱۵ سالم بود پریم نامنظم و مزخرف بود و برای چکاپ رفتم سونو گفت ارثی پلی کیستیکی و تنبلی،گفت دارو گفتیم نه..از پیاز زرد استفاده کردم اگه خواستی میگم چطوری،تا هرزمان که استفاده کردم پریم تنظیم شد و درباره باروری درآینده پرسیدم گفت به قطع پلی کیستیک ربطی به باروری مادر نداره(تو فامیل داریم کیسی که تنبل بوده و الان دوتا بچه داره) ولی گفت باید از پیشرفتش جلوگیری کنم

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

قندوشکر حذف کردی عزیزم؟؟؟پیازم بگو بهم

نه اضافه وزن هم دارم،قند و شکر نه ولی ورزش سنگین پارسال داشتم یکماه نوشابه ترک کردم باز جواب گرفتم،پیاز زرد میجوشونی آب میگیری آبشو دو وعده در روز قبل غذا میخوری،ظهر بیشتر..حتما پیاز زرد باشه چون استروژن سازه و به لانه گزینی کمک میکنه من جواب گرفتم..رازیانه هم تو آب حل میکردم میخوردم خیلی جواب نداد لاغر میکنه شدید و اشتهارو کلا میبره،با چایی زنجبیل دارچین خوردن بخاطر گرمی زیادش باعث شد منی که خونم لخته و غلیظه خونریزیم رقیق و رنگ طبیعی باشه و زیاد  همینا رو میدونم  گاهی چایی زعفران هم جوابه

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه.