2777
2789
عنوان

اشپزی

140 بازدید | 14 پست

یکی منوراهنمایی کنه

امروز خواستم قیمه بپزم گوشت باپیازتفدادم بعد لپه م تفت دادم ادویه ورب زدم امالپه هام وارفته له شده یه مزه تیزی ام داره

قرمه سبزی ام که میپزم اصلا بونداره چیکارکنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قرمه سبزی نگو ک دلم کبابه😢😢

امروز درست کردم سبزی بسته بندی از فروشگاه گرفتم کلی گوشت ریختم توش همرو ریختیم دور😝 اینقد بوی بد میداد انگار سبزیش گندیده بود😷😷

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕

قرمه سبزی سبزیش باید ترکیبش خوب باشه 

ازروغن لادن طلایی هم استفاده کن خیلی بوی خوبی داره 

شنبلیله خشک هم میتونی با گوشتت تفت بدی

لیمو عمانی بزن بهش

من یک قاشق سرخالی رب گوجه هم میزنم خیلی کم 

...قرمه سبزیام خیلی بوی خوبی داره و خوشمزه میشه

قرمه سبزی هم توی قابلمه به مدت 5 6 ساعت میپزم

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

قرمه سبزی سبزیش باید ترکیبش خوب باشه  ازروغن لادن طلایی هم استفاده کن خیلی بوی خوبی داره  ...

بجای لیمو عمانی هم می تونی از رب لیمو عمانی استفاده کنی اونم مزشو خیلی خوب میکنه 

من اونقدر داغونم که گفتن نداره تو خوش باش عزیزم تو و من نداره 😔

رب تو قیمه رو همیشه ۲۰ دقیقه اخر اضافه کن البته باید تفت بدیا با کمی روغن اینجور قیمه رنگش روشن تره و کدر نمیشه بعد من خودم یه دونه چوب دارچینم میندازم تو قیمه البته به ربع فقط بعد زودی بر میدارم ولی طعمشو خوشمزه میکنه 

من اونقدر داغونم که گفتن نداره تو خوش باش عزیزم تو و من نداره 😔
قرمه سبزی سبزیش باید ترکیبش خوب باشه  ازروغن لادن طلایی هم استفاده کن خیلی بوی خوبی داره  ...

شنبلیه خشک همینجوری بریزم توروغن تفت بدم خیسش نکنم 

بعدچقدرباید باشه کم یازیاد

میشه بگین سبزی قرمه کامل چیه

قرمه سبزی نگو ک دلم کبابه😢😢 امروز درست کردم سبزی بسته بندی از فروشگاه گرفتم کلی گوشت ریختم توش هم ...

اههوووم خیییلی من ک مادرشوهرم درست میکنه بوعطرش کل خونه رومیگره من میپزم اصلا شوهرم نمیفهمه