2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخواست از جمشید و امیر انتقام بگیره، ترکش انفجارش به امیرم خورد

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

امید به دوستاش میگه شبانه سعیدو کتک بزنن،سعیدم فکر میکنه جمشید گفته،میره با ماشین میزنه به جمشیدبا همون ماشینی که میداده دست امیر،بعد پلیس میاد بابای امیرو میگیره چون باباش میگه ماشین در خونه ما بوده،بخاطر همین امیربا سعید دشمن میشه

سلام خیلی قشنگه حتما نگاه کن خودمم اول فکر میکردم فیلم چرتی باشه اما خیلی قشنگه از قسمت اول نگاه اگه ...

آره خیلی قشنگه خیلی. اوایل میدیدم و تا اونجا که امیر شروع کرد خودش رو به شیرین نزدیک کنه دیدم ولی دل دیدن اینکه که زندگیشون خراب میشه رو ندارم. اونجاها که امیر دائم نقشه میکشه که خودش رو به شیرین نزدیک کنه و...

سلام خیلی قشنگه حتما نگاه کن خودمم اول فکر میکردم فیلم چرتی باشه اما خیلی قشنگه از قسمت اول نگاه اگه ...

تا قسمت سوم رو دیده بودم و الان دوباره شروع کردم که بقیه رو ببینم ولی زد و بندهای امیر و دوستش حالمو بد میکنه آخه عشق و دوز و کلک و دروغ؟؟ آدم عاشق دوست نداره خار به پای معشوقش بره و خیلی حرفای دیگه که نمیشه گفت...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز