2777
2789
عنوان

دل پیچه

28 بازدید | 2 پست

خانما پسرم شکمش روزای عادی بعضاً وقتا درد میکرد خب الان دوروزه اسهال داره اسهال هم نیست اما مدفوعش شله ببخشین بعد دل پیچه هم داره مدفوعش سبزه دکتر برده بودم گفتم آزمایش مدفوع سه نوبته بنویسند واسش. جوابش نیومده هنوز.  زردآلو خورده بود چند روز پیش به نظرتون از زردآلو یا ویروس هستش!؟  نمی‌دونم چیکار کنم. انقد هم میترسم. نه وزن میگیره نه چیزی دل دردم که داره کلا روزای عادی بعضاً وقتا. 

چن سالشه 

بچه کوچیک مدفوع سبز بخاطر حساسیت هست

ولی اگه چیز آلرژن نخورده باشه و ویروس باشه من به پسرم شربت بارهنگ میدم خیلی خوبه

شنیدم زردچوبه هم برای اسهال ویروس جدید قشنگ جوابه با عسل و آب گرم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بیشتر ببینید
چن سالشه بچه کوچیک مدفوع سبز بخاطر حساسیت هستولی اگه چیز آلرژن نخورده باشه و ویروس باشه من به پسرم ش ...

نمی‌دونم عزیزم بخدا زردآلو خورده بود نمی دونم از اون هست یا نه.  اره دکتر بارهنگ میده هر سری میبرم پیشش.  پسرم ۴ سالشه گلم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.