2777
2789

يه راز دارم بگم😊

ماشين قبليمونو داشتم از پاركينگ خونه مادر شوهرم مياوردم بيرون ك ماليدمش ب ماشين برادر شوهرم🤗ماشين ما قُر شد 😂ولي ماشين برادر شوهرم خداروشكر هيچيش نشد منم ب هيچكيييي نگفتم 

هرچقد شوهرم گف كجا 

زدي نگفتم🤪

انقده خوش حال ميشم پستام زياد لايك ميخوره🤗🤗🤗😍😍😍😍

من رازی ندارم 😁

فقط بچه بودم عاشق یک پسر داییم بودم کلاس ۴ ابتدایی پشیمون شدم😂😂

حالا برادر همون پسردایمم عاشق من بود😯😯😅😅

دوسال ازم کوچیکتر بود یه بار بهم گفت بهش خندیدم😓

همش مال دوران بچه گیه😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

يه راز دارم بگم😊 ماشين قبليمونو داشتم از پاركينگ خونه مادر شوهرم مياوردم بيرون ك ماليدمش ب ماشين ب ...

واااااو چه رازي 😆

بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم/نكند فرق به حالم.../چه براني چه بخواني.../چه به اوجم برساني ،چه به خاكم برساني.../نه من آنم كه برنجم ،نه تو آني كه براني.../نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم /نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي/در اگر باز نگردد نروم باز به جايي.../پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي/كس به غير از تو نخواهم/چه بخواهي چه نخواهي/باز كن در كه به جز اين خانه مرا نيست پناهي .....((خواجه عبدالله انصاري))
ای جااان 😂 بده بهش گوناه داره😠😠😠

خوب نیس واسش.دو سالشه هنوز

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
مرسی خواهر گلم 

خواهش می کنم داماد اینده..

فقط همینجور که الان اسمش رو ملکه سیو کردی تا اخر مثل ملکه ازش مراقبت کن

اوکی?

بشنوم بگی بالا چشمش ابرو ..خودتیه و نی نی یار ها😤😤

وقتی بچه بودم یه عروسک از دختر عموم دزدیدم😲😣اینو هیچکس نمیدونه

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤