2821
2789

چه مشکلی

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دوستای گلم ی مشکل خیلی جدی برام پیش اومده اونم اینکه الان نامزد هستم بنده،

و در تایپیک قبلی هم توضیح داده بودم جریان همسرمو:

خب مشکلم اینه ک دیگه تقریبا ی ماه مونده عید و اینکه همسر بنده ب خاطر کینه ای ک نسبت ب خانوادش در دلش ب وجود اومده و بخاطر همین موضوع میگه ک عمرا ب ای عید دیدنی پیش خانوادش نمیره چونکه ب خاطر همون مسائلا خیلی آزرده شده و اصلانم خانوادش هیچ سراغی ازش نمیگیرن منم هر چی اسرار میکنم زشته می.ه چرا ۱۰ بار ب تو و من بی احترامی شده بازم رفتیم اما بازم تکرار کردن اما ایندفعه نمیخوام برم از همشون بدم میاد منم هر چی میگم دعوامون میشه میگه تو دیگه حرع از اونا نزن حالم ب هم میخوره؟؟؟

سعي كن ارومش كني ولي اگه اينقد سخت و محكم ميگه ديگه كاريش نميشه كرد ك😐

ولي شما سعي كن بري پيششون

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

اره جداس آخه ب بدترین شکل ممکن ب من و نامزدم تو اون خونه بی احترامی شده هر چی هم ما رفتیم پیشکش اونا جرا رو بازتر کردن حالا من نمیدونم فک میکنم بعضی وقتا میبینم همسرم راس میگه تا چ حد بی احترامی و حرفای زشت؟؟؟

آخه تبسمی جونم منم اگه برم ارزش همسرمو پیش اونا پایین اوردم وقتی ک ایشون میگن من نمیخوامشون من ک نمیتونم بدون اجازش برم خودت ک خانواده شوهر مخصوصا مادر شوهرو میدونی ک!

بری هم وقتی رابطه ها خوب بشه خرابه من میشم میگن ک آره تو نیومدی اما زنت بدون اجازت اومد اونموقع احترام من پیش سرم کم میشه

آره ماهی عزیزم من ک خیلی دلم ازشون خونه 

من از وقتی ک نامزد شدم تا الان فقط بی احترامی دیدم بی توجهی و توهین ب خانواده منو ... فرض کردن دیگه هر چی بگم کم گفتم وقتی فک میکنم میبینم همسرم درک و فهمش بیشتره ک ارزش خودش و منو پیش خانوادش حفظ میکنه