2777
2789
عنوان

ما مستاجریم

279 بازدید | 19 پست

خونه برادر شوهرم بعد ما تقریبا ۱ ساله اومدیم اینجا از وقتیم اومدیم این گرمکنش خرابه هعی درست میکنم باز خراب میشه تا حالا ۳ یا ۴ باردرست کردیم باز خراب شد تا حالا کم کمش ۴ تومن خرجش کردیم  آخر تعمییر کار گف این درست نمیشه خیلی قدیمیه باید یکی دیگه بگیرید زنگ زدیم برادر شوهرم گفتیم اینطوری میگن برگشت گف من چیکار کنم یکی بگیرید وصل کنید الان یکی گرفتیم وصل کردیم حالا لوله هاش هعی سوراخ میشه آب میده چند بار درست کردیم ولی از یه جای دیگه باز سوراخ شد بهش گفتیم اونطوری میگه چیکار کنیم یعنی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی باید از پیش خونه کم بشه فقط خریدش البته!

اینکه خراب میشه و ... ب برادرش ربطی نداره

یاد مستاجر خالم اینا افتادم

طرف لامپشم میسوخت زنگ میزد ب عموم میگف پول بده لامپ بخرم

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

خب اونو ولش کن خودتون لوله هارو تعمیر کنید... اجاره ماهی چند میدین بهش؟ قدیمیه خونه؟

بحث تعمیر نی یکی دوبار نی هر بار تعمیر میکنیم باز از یه جا دیکه خراب میشه اره قدیمیه اجاره نمیدیم ۱۰۰ تومن رهن داده بودیم الانم ۵۰ میخاد

هیچی باید از پیش خونه کم بشه فقط خریدش البته!اینکه خراب میشه و ... ب برادرش ربطی ندارهیاد مستاجر خال ...

نه دیگه ما در این حد نیستیم ولی مام انقد پولداری نیستیم هعی بخوایم گرمکن درست کنیم