2789
عنوان

ما مستاجریم

264 بازدید | 19 پست

خونه برادر شوهرم بعد ما تقریبا ۱ ساله اومدیم اینجا از وقتیم اومدیم این گرمکنش خرابه هعی درست میکنم باز خراب میشه تا حالا ۳ یا ۴ باردرست کردیم باز خراب شد تا حالا کم کمش ۴ تومن خرجش کردیم  آخر تعمییر کار گف این درست نمیشه خیلی قدیمیه باید یکی دیگه بگیرید زنگ زدیم برادر شوهرم گفتیم اینطوری میگن برگشت گف من چیکار کنم یکی بگیرید وصل کنید الان یکی گرفتیم وصل کردیم حالا لوله هاش هعی سوراخ میشه آب میده چند بار درست کردیم ولی از یه جای دیگه باز سوراخ شد بهش گفتیم اونطوری میگه چیکار کنیم یعنی؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچی باید از پیش خونه کم بشه فقط خریدش البته!

اینکه خراب میشه و ... ب برادرش ربطی نداره

یاد مستاجر خالم اینا افتادم

طرف لامپشم میسوخت زنگ میزد ب عموم میگف پول بده لامپ بخرم

نمیدونم شاید بعد تو هیچی درست نشد🖤

خب اونو ولش کن خودتون لوله هارو تعمیر کنید... اجاره ماهی چند میدین بهش؟ قدیمیه خونه؟

بحث تعمیر نی یکی دوبار نی هر بار تعمیر میکنیم باز از یه جا دیکه خراب میشه اره قدیمیه اجاره نمیدیم ۱۰۰ تومن رهن داده بودیم الانم ۵۰ میخاد

هیچی باید از پیش خونه کم بشه فقط خریدش البته!اینکه خراب میشه و ... ب برادرش ربطی ندارهیاد مستاجر خال ...

نه دیگه ما در این حد نیستیم ولی مام انقد پولداری نیستیم هعی بخوایم گرمکن درست کنیم