2777
2789
عنوان

باردارم وشکمم خیلی خیلی کوچیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 31 پست
اره جاری من اینجور یود خورد طعم شکلاتیش بچش ۳۲۰۰ سزارین شد

من به ۳۲۰۰ قانع نیستم میخام ۴ بشه 😅😅

البته شوخی میکنم فقط به سلامتی به ۳۸ هفته برسم. وزنش زیاد مهم نیس. 

جاریم پسرش ۳۸۵۰ بود پسر من ۲. انقد خوانده شوهرم مخصوصا پدرشوهرم باحرفاش اذیتم کردن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به ۳۲۰۰ قانع نیستم میخام ۴ بشه 😅😅البته شوخی میکنم فقط به سلامتی به ۳۸ هفته برسم. وزنش زیاد مهم ...

خب بچه اولت ۲ بوده هیچ وقت به ۴ نمیرسه ولی لیدی میلرعالیه راجب اتقباض هم دکتر برو ببین اون چی میگه ویتامین هات اینام قشنگ بخور ب طور کلی کباب و اجیل برای وزن گیری بچه عالیه 

خب بچه اولت ۲ بوده هیچ وقت به ۴ نمیرسه ولی لیدی میلرعالیه راجب اتقباض هم دکتر برو ببین اون چی میگه و ...

واقعا ؟یعنی ۳۵۰۰ هم نمیشه؟ 

چقد امیدوار بودم

مولتی پرگمام داده  سری قبل اکتی  ناتال پلاس نمیدونم کدوم بهتره

واقعا ؟یعنی ۳۵۰۰ هم نمیشه؟ چقد امیدوار بودممولتی پرگمام داده سری قبل اکتی ناتال پلاس نمیدونم کدوم ...

نه عزیزم چجور اخه قبلی ۲ بود این بشه ۴ عذام که درست حسابی نمیخوری برنج و نون مگه شد غذا اخه قرصات قشنگ بخور ب غذات حسابی برس اجیل زیاد بخور  شیر  سرچ کن چیا وزن بچه بالا میبرن 

نه عزیزم چجور اخه قبلی ۲ بود این بشه ۴ عذام که درست حسابی نمیخوری برنج و نون مگه شد غذا اخه قرصات قش ...

خب حدودا امکان داره وزنش تا چقد بشه ؟ نگو که به ۳ نمیرسه؟

خیلی ب خودت برسی ۳۳۰۰ اینا معجزه بشهر۳.۵

بازم خوبه .

آره اگه خیلی تلاش کنم شاید به ۳۲۰۰  یا ۳۰۰ بتونم برسونم اونم اگه زایمان زودرس نکنم بااین سرویکس واین انقباضات