2777
2789
عنوان

بی بی چک

114 بازدید | 15 پست

سلام 

من شیش روز زودتر از موعد لکه بینیم شروع شد روز ۲۳ سیکل لک قهوه ای داشتم تا سه روز روز چهارم صورتی و روز پنجم خون تیره تیره و روز ششم که امروز هست باز قهوه ای و اینم بگم که چند بار قطع شده و باز اومده و فقط روی دستمال کاغذی میاد لباس زیرم اصلا کثیف نشده

و من سه روز پیش بیبی چک ویتاساین زدم هاله توی ده دقیقه داد فرداش مدیکور زدم منفی بود و امروز باز ویتاساین زدم منفی شد بعد که درش رو باز کردم دیدم پشت خط تی یه خط صورتی کمرنگ واضحه هست حالا نمیدونم مثبت هست یا منفی

توی ده دقیق باز کردم هاله داشت و آب روی بیبی چک گرفتم باز نرفت 

کسی بوده مث من و باردار باشه

تو رو خدا هر چی میدونید بگید اونایی که مثل من کشیدن میدونن که چقدر سردرگمی بده دست دلم به هیچ کاری نمیره همش میگم ای خدا یعنی هست 

آزمايش هم فعلا نمیتونم برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۳ روز از موعد پریودم گذشته اصلا علائم پریود ندارم درد سینه هیچی فقط زیر شکمم درد میگیره و یکم تهوع منتظرم پریود شم بیبی چک منفی شد 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

فقط دیروز بعدازظهر یکم حالت تهوع داشتم و درد شیر شکم دارم دیگه هیچ علائمی ندارم

انشالله که بارداری عزیزم 

یک هفته بعد از تاخیر پریود آزمایش خون بده دیگه وقتتو با بیبی چک هدر نده من که خیلی تو ذوقم خورد بیبی منفی شد ولی هنوز خبری از پریود نیست همش شرتمو نگاه میکنم میبینم خبری نیست میخندم

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

هر وقت بی خیال علائم و لکه بینی و بی بی چک بودی ،،،همون موقع بارداری برات یه صلوات فرستادم

آره واقعا راست میگی ولی نمیتونم الهی هر چه از خدا می خوای بهت بده و همیشه سالم باشی و حال دلت خوش باشه عزیزم

آره واقعا راست میگی ولی نمیتونم الهی هر چه از خدا می خوای بهت بده و همیشه سالم باشی و حال دلت خوش با ...

میدونم منم اوایل که تنبلی داشتم همش دنبال علائم بودم

اما وقتی خسته شدم رهاکردم خودمو و زدم بیخیالی و رفتم درس بخونم وسط راه دیدم باردارم😃