سلام میشه راهنماییم کنید خیلی سر درگم هستم.یه دختر ۶ ساله دارم ی پسر هفت ماهه.از وقتی یادم میاد و دخترم ب دنیا اومد متوجه میشدم مادر شوهرم اینا اصلا ب دخترم محبت نمیکنن توجه نمیکنن منم با این شرایط کنار اومده بودم حالا از وقتی پسرم ب دنیا اومده برا پسرم جون میدن دخترم این چیزارو میبینه حساس شده جلب توجه میکنه واسشون😔خیلی غصه میخورم خیلی...چون خودمم مادر پدر ندارم کسی رو ندارم از اون طرف برا دخترم جبران کنه.دیروز مادر شوهرم علنا گفت دختره رو دوس ندارن لوس شده اما اینپسره عشق منه.....خیلی داغون شدم خیلی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مادر شوهر و پدرشوهر من که اصلن بچه های منو دوست ندارن چی بگم آنقدر با بچه های جاریبینشون فرق می ذارن پسرم شب عید تو خونشون گریه می کرد می گفت که چرا منو میاری اینجا وقتی کسی دوستم نداره
بگو دخترمم بچه است سنی نداره که فکرمیکنی باید محیت و ازش دریغ کرد! لطفا یا به جفتشون مخبت کن یا کلا محبت نکن
روی روحیه دخترم تاثیر میذاره و مجبوریم مثلا کمتر بیایم خونتون
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️