2777
2789
عشق بنظرم اولش قرمزه یه قرمزه پررنگ رفته رفته صورتی میشه من اونجاش که صورتی میشرو بیشتر دوست دارم شا ...

چه باحال گفتی . ممنون ازدعای خیرتون 🤲پس برا اینه که دختر بچه ها عاشق رنگ صورتین ! ارامش صورتی تون پایدار 

من مرد تنهایی شبم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محکم تراز اونی هستی که زخم کاری بخوری امیدوارم قدرتمندترازقبل ادامه بدین

هه

از درون داغونم نشون نمیدم

شوهرمم فهمیده ب بهم میگه پوست کلفت🙂اما خبرنداره

عین دیوونه شدنامو ندیده

مو کشیدنامو ندیده

یواشکی  کلی قرص ورداشتنامو ندیده 

ندیده ساعتها توی حموم یادسشویی الکی میشینم 

فکرکنم بمیرم هم نبینه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ههاز درون داغونم نشون نمیدمشوهرمم فهمیده ب بهم میگه پوست کلفت🙂اما خبرندارهعین دیوونه شدنامو ندیدهمو ...

حفظ ظاهر میکنی چون قضاوت دیگران براتون مهمه چون دوست نداری سکستتونو ببینن پس این یعنی قدرتمند هستین و زودحالتونو خوب میکنین

من مرد تنهایی شبم...
خوبه . چقدر زندگی موفق و راحت و کم دغدغه ای دارین خوشبحالتون . ارامشتون به رنگ سفید همیشه بمونه

چون هیچ توقعی جز محبت و توجه از همسرم ندارم

اینا که باشه حال دلم خوبه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️