2821
2789

عشق به نظرم نقره ای باشه 

در کل به نظرم خیلی خوبه و سخته 

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگشونمیدونم ولی مثل لیمو شیرینه ولی بهش زخم بزنی تلخ میشه

عشق وقتی عشقه ک محبت وتوجه واحترام داشته باشی بهش واونم دوطرفه باشه

وگرنه فاتحه اشخوندست

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

میگه اگه کسی بخواد نفرینت کنه میگه خدا کنه عاشق بشی🥲

واقعا حقه

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

عشق نبودنش بهتر از بودنشه به نظرم ولی حس میکنم عشق های اتشین مال ۱۸ تا بیست دو سه سالهبعدش اون هیجان ...

سبز یعنی زنده و پویا تعبیرتون عالیه

ولی عشق ویروسیه که سن و سال نمیشناسه 

من مرد تنهایی شبم...
رنگشونمیدونم ولی مثل لیمو شیرینه ولی بهش زخم بزنی تلخ میشهعشق وقتی عشقه ک محبت وتوجه واحترام داشته ب ...

حق گفتی . لیموشیرین . تا زخمی نشدهدشیرینه . چه حالب گفتین

من مرد تنهایی شبم...