2821
2789
عنوان

کمکم کنید

39 بازدید | 4 پست

نزدیک سه هفته ست ما خانوادگی سرماخوردیم حالا نمیدونم کروناست یا نه خیلی اضطراب و فشار روحی داشتم مخصوصا برای پدر و مادرم بعد هم که من ۱۰ روز از بیماریم میگذره سرفه نمیکنم و تب هم ندارم ولی حس خفگی بهم دست میده اکسیژن خونم ۹۹ ولی نمیدونم چرا هی فکر میکنم دارم خفه میشم و ریه م درگیره و بعد یه چند ساعت میمیرم حس بویایی هم رفته واقعا دارم دیوونه میشم تو رو خدا کمکم کنید چیکار کنم با حال خودم این چه ویروسی بود

دکتر رفتی؟

تو باید الان بستری باشی چرا تو خونه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

مراقب باش از غذا نیافتی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دکتر رفتی؟تو باید الان بستری باشی چرا تو خونه

اکسیژن ۹۹ هست و سرفه و تب ندارم فقط حال روحیم داغونه 

برم بیمارستان بهم میخندن دکتر میگه پاشو برو بیرون  وقتی علایم نداری 

2824
2823
2791
2779
2792