2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 45 پست
اره خب اون ی حرف چرتی زده توجرادباور میکنی ولش کن . خیانت سرایط موقعیت و روحیه و نفر تودشو میخواد شا ...

اینا دارن خیانت و عادی سازی میکنن تو جامعه.

به نظرم اینا باید درمان شن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من میگم این مردا از لحاظ روانی مشکل دارن

شوهر من ی وحشی ب تمام عیاره 

مثل خاله زنک هاست تو همه چی دخالت میکنه 

۵ روز نیس با پول مامانم خونه رهن کردیم دیروز ظهر جلو خواهرومادرم فحشم میده من تو کوچه بودم صداشو ضبط کردم همسایه ها از بالکن سرک می‌کشیدن ک ببینن صدا از کدوم خونه س 

مثل زنای سرچهارراه میمونه سروصداهاش

با این خودنمایی و بدپوششی زنان تو جامعه اکثر مردها دیگه ظاهر آرایش کرده زن براشون عادی شده و باعث هیجان نمیشه براشون 

و از اون طرف چون برای ارضای جنسی نیاز به هیجان دارن این هیجان رو از طریق تنوع طلبی بدست میارن 

اگه همه زن ها با ظاهر ساده میومدن تو جامعه مرد نیاز به تنوع نداشت با رسیدگی ظاهری زن خودش ارصا میشد

کلا خیانت باعث و بانیش زن ها هستند 

نباید می‌دادی اگه بچه نداری پول رو به طریقی پس بگیر

بچه داریم دقیقا بعد برج ۴ بارداریم ک زمان سقط گذشت اون روی دیگه شو نشون داد ...الانم همش فحاشی و تهدید و کتک کاریه زندگیمون ...تا حرف میزنم لیوان 

کنترل هرچی دم دستش باشه پرت میکنه 

بچه داریم دقیقا بعد برج ۴ بارداریم ک زمان سقط گذشت اون روی دیگه شو نشون داد ...الانم همش فحاشی و تهد ...

گفتی خیانت هم میکنه؟

ای کاش هیچ مادری به فرزندش دلبسته نبود که جدایی سخت نباشه

ولی تصمیمت رو بگیر اگه درست شدنیه بمون وگرنه خودتو نجات بده

گفتی خیانت هم میکنه؟ای کاش هیچ مادری به فرزندش دلبسته نبود که جدایی سخت نباشهولی تصمیمت رو بگیر اگه ...

تنها کاری ک نمیکنه خیانته چون پولشو نداره ماهی ده روزم سرکار نمیره شده ماه ها سرکار نرفته 

مامانم اینا بخاطر بچم کمکم میکنن کم و بیش این تازه هارتر شده و انگار من شوهرشم