2777
2789

ببخشید واسه عنوان خانما لیدا بانو رو می‌شناسید سال ۹۹ آخه اونقدر دنبالش گشتم خسته شدم هی این تاپیک بزار هی اون تاپیکو بزار آخرشم هیچی به هیچی از کار و زندگی افتادم بخدا 

اسم دقیق کاربری اش چی بود

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

@لیدابانو

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@لیدابانو

خب بی خیالش شو 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

این کاربری اولش که رفت ندارم ولی این کاربری اصلی هست boofko_or قطع دسترسی کرده

خب پس نیست

این چی

https://www.ninisite.com/user/discussion/00fab124-e873-4b37-a31e-b95fe740d008/لیدابانو

نه دوباره اومد با این کاربریboofko_or

@boofko_or

مگه ميشه كسي تو مجازي انقدر پيگير كسي باشه ؟چيكارش داري حالا ؟

واقعا واجبه وگرنه انقدر پیگیر نبودم موندم چیکار کنم هیچکس نمیشناسه انقد اینجا  تاپیک میزنم هیچکس نمی‌فهمه 

مگه ميشه كسي تو مجازي انقدر پيگير كسي باشه ؟چيكارش داري حالا ؟

منم چندتا دوست چندسال نی نی سایت دارم، چندروز پیش اکانت ایتام تغییر کرده بود، در به در توهمین جا پیام دادم ، باشماره جدیدم پیداشون کردم

ازسال۹۶باهم عستیم

منم چندتا دوست چندسال نی نی سایت دارم، چندروز پیش اکانت ایتام تغییر کرده بود، در به در توهمین جا پیا ...

شما میتونید به دوستاتون که چند سال هست اینجان بگید شاید بشناسن اگه میشه لطفا بگید بهشون