دوستان ی کمکی میخام...پوستم چربه هرموقع هم ارایش میکنم بعد از یک ساعت الی دوساعت صورتم برق میفته...هرکرمی هم استفاده کنم همینجور میشه...نظرتون چیه؟؟؟چی میتونم زیر کرم یا پنکک استفاده کنم ک صورتم برق نیفته...
خدایا کفر نمیگویم چه میخاهی تو از جانم مرا بی انکه خود خاهم اسیر زندگی کردی
عزیزم شما قبل از آرایش باید صورتتو خوب بشوری زیر آرایشت هم مرطوب کننده پوست چرب که خاصیت مات کنندگی داره استفاده کنی بعد از پرایمر مخصوص پوست چرب بزنی به پوستت. و اینکه حتما کرم پودرت فاقد چربی باشه. روی کرم پودر هم پودر فیکس یا پنکک بزن همیشه. اینکارها رو بکنی آرایشت بیشتر دوام میاره و در آخر اینکه بلاخره پس دادن چربی یا عرق کردن طبیعیه ، شما همیشه یه پد مثل پد پنکک بذار دم دستت هر وقت احساس کردی پوستت داره برق میفته آروم با حالت ضربه آهسته پد رو بزن رو پوستت اینجوری تمام برق و چربی صورتتو میگیره
البته مراحلی که گفتم واسه آرایش مجالس و مهمونی هاست. برای روزانه که بهتره اصلا کرم پودر استفاده نکنی چون داغون میکنه پوستتو. من یه مدت میزدم افتضاح لک و منافذ باز و ... واسه روزانه مرطوب کننده و ضدآفتاب فاقد چربی و بی رنگ خوب بزن و اگر در نهایت خواستی روش پنکک بزن. پنکک جز خشک کردن پوست آسیب دیگه ای نمیزنه که اونم با مرطوب کننده قابل حله ولی کرم پودر خیلی عوارض مصرف روزانه اش بیشتره و در کل واسه پوست چرب اصلا گزینه مناسبی نیست