2777
2789

اونقدر تا الان تلاش کردم خوابم نبرد نشستم گریه کردم پیش مامانم که خوابم نمیبره دو روزه مشکل قلب پیدا کردم تپش قلب میگیرم حس افسردگی میکنم دو روزه وای چطوری الان بخوابممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تپش قلب داری پرانول بخور یکم آرامبخشم هست خوابت میبره ،یه دکتر عمومی برو خودش بهت میده

ندارم فعلا فهمیدم مادر واقعیم کیه دنیا رو سرم فشرده و تاریک شده

یعنی چی پیش کس دیگه بزرگ شدی؟

بابای خودم و مامان فعلیم هیچوقت شک نکردم نامادری باشه اونقدر همشون خوب بودن فردا می‌خوام برم تو باشگاهی که اون هست 

اینا در برابر مشکل اصلیت هیچه.. اونم اینه که به گوجه سبز میگی آلوچه سبز😁

عزیزم با دل پاکت برام دعا کن بخدا من آدم شاد و خوش خنده‌ای ام اما خدا این احساس غم و افسردگی‌ رو واسه هیچ مسلمانی نیاره نمیتونم بخوابم یه هفته هست اشتها ندارم

عزیزم با دل پاکت برام دعا کن بخدا من آدم شاد و خوش خنده‌ای ام اما خدا این احساس غم و افسردگی‌ رو واس ...

چشم تو هم برای من دعا کن منم ۲۰ ساله افسردگی دارم زندگیم تباه شد الانم قرص میخورم

چشم تو هم برای من دعا کن منم ۲۰ ساله افسردگی دارم زندگیم تباه شد الانم قرص میخورم

انشالله به حق امام حسین روبه راه بشی 😭😭😭وقتی میزنم زیر گریه تو اتاقم دیدن داره ببینی