عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11958 عنوان شده وسط یه خاب خوب از خواب بپرین 68 بازدید | 10 پست خیییلیییی حس عنیهامروز صبح یه خاب خوب میدیدم بعد مامانم داد زد پاااشوووو صبحونه بخورانقد عصبی شدم اخه خیلی خاب خوبی بوددددد داشتم ذوق مرگ میشدم من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز .. 1404/02/29 | 03:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_حناااااااااااا عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 2204 چ باحال😅 اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰
یومیول_اعظم عضویت: 1404/01/29 تعداد پست: 389 من همش خواب میبینم پول و طلا پیدا کردم بعد یه الاغی بیدارم میکنه نمیزاره لذت ببرم😂 چیزی فراتر از حس ششم..یک سوم درآمدم صرف امور خیریه میشود...دوتا کاربری قبلیم معلق شدن
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11958 من همش خواب میبینم پول و طلا پیدا کردم بعد یه الاغی بیدارم میکنه نمیزاره لذت ببرم😂 وای دلم میخاس گریه کنم من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
مادرشوهرتم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 20902 من اینجور مواقع به زور میخوابم تا ادامشو ببینمجالبه که میبینم نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11958 اگه میخوابیدی ادامه اش رو میدیدی نتونستم بخابم بعدش هرکار کردم پرید خابمکلی با مامانم دعوا کردم من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11958 من اینجور مواقع به زور میخوابم تا ادامشو ببینمجالبه که میبینم هرکار کردم دیگ خابم نبرد من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
m3h6m عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 7470 اتفاقا منم امروز داشتم خواب میدیدم همسایه بیشعور سرودصدا کرد پریدم گفتم بخوابم ادامشو ببینم چیشد نشد دیگه . من از خواب بپرم دیگه خوابم نمیبره با تقی هم میپرم خوابم سبکه یه خسته یه دل💔شکسته از همه .