2777
2789

گریه کن

چون واقعا خیلیه😂

من دهمم

فارسی رو تو شیش ساعت جمع کردم😂

نمرم هم خوب شد

تو هم بخون میتونی

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گریه کنچون واقعا خیلیه😂من دهممفارسی رو تو شیش ساعت جمع کردم😂نمرم هم خوب شدتو هم بخون میتونی

ببین اصلا خودت و با من مقایسه نکن دوازدهم یه چیز دیگسسسس من خودم فارسیم عالیه ولی بریدممم

حاجی چطور من سه چهار ساعت سر درس دوازده بودم

دهم آخه با نهایی ما قابل مقایسس؟ من پارسال یازدهم و ۶ تا درسم موند رفتم سر جلسه 😭😭 باز اون موقع خونده بودم قبلا ۱۹ شدم الان نمیخوام بمونهخخ

حاجی چطور من سه چهار ساعت سر درس دوازده بودم

چندمی

من قبلا تو سال تحصیلی خونده بودمشون

اما خو یادم رفته بود

ببین اگه میخوای از وقتت نهایت استفاده رو بکنی وقتی کتابو باز کردی حتی نفسم نکشی

فققققط بخونی

اینجور تو شیش ساعت جمع میشه

اما اگه لخوای یه صفحه بخونی دوساعت فک کنی معلومه بیشتر طول میکشه

من یه خصلت بدی که دارم خیییییلی شب امتحانی ام

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

دهم آخه با نهایی ما قابل مقایسس؟ من پارسال یازدهم و ۶ تا درسم موند رفتم سر جلسه 😭😭 باز اون موقع خو ...

ن والا حق میدم بهت ماهم خدا امسال بهمون رحم کرد نهایی نبودیم وگرنه دهمو میوفتادم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز