2777
2789

حرز امام جواد انداختم 

باطل کردن طلسم با سوره یاسین استاد کاوه رو انجام دادمو اب و قران خوردم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مشکلت چی بود

من متوجه شدم یه طلسمی دارم اینجری که یه لیوان اب برمیداری رو به قبلهبا وضو 7 تا حمد و ده تا توحید فوت میکنی به اب بعد دو دقیقه میخوری اب بو یا طعم بدی گرفت یعنی طلسم داری دیگه من برای همه انجام دادم فقط واسه من اب بوی بدی گرفت فهمیدن طلسم دارم دیگه یه سری کار هارو کردم دوباره انجام دادم دیدم اب طعمش عوض نشد فهمیدم باطل شده 

البته من مشکلات دیگه هم داشتم مثلا تو خونه یکی صدام میزد زیاد یا یه چیزایی میشد که اونم حرز ابی دجانه گذاشتم سر در خونه قطع شد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من متوجه شدم یه طلسمی دارم اینجری که یه لیوان اب برمیداری رو به قبلهبا وضو 7 تا حمد و ده تا توحید فو ...

چیکاز کردی واسه باطلی؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

چیکاز کردی واسه باطلی؟

حرز امام جواد انداختم 

یه دعایی از امام رضا هست واسه باطل کردن طلسم اونو خوندم 

یه حصار خونه و باطل کردن طلسم با سوره یاسین استاد کاوه گفته بود اونو انجام دادم ویدیو اش تو یوتیوب هست 

حرز امام جواد انداختم یه دعایی از امام رضا هست واسه باطل کردن طلسم اونو خوندم یه حصار خونه و باطل کر ...

وای من چند شبه فیلم های جستوگر های جن سروش وکیوان میبینم الانم دیدم میترسم بخوابم. اخه بگو محبوری مگه

میگم یه سوال یوتیوب چطوری میشه رفت؟یا فیلم ها باز کرد.من بلذ نیستم.

وای طلسم چه کارایی باخانواده ها نکرده .نشون میداد خانواده درگیر شدن کل اعضا چه بلایی سرشون هی میورد.

مثلا میگفت طلسم مرگ واسه دختر خانواده زده بودن. میگفت پدرش دختره هم حس میکرده یه چیزایی هست ولی پیش خانوادش نمیگه که بترسه. میگه پدره هرشب میرفته حیاط چندساعته بعدمیومده بعداخرشم جای دختره پدره میمیره .میگه فهمیدن که پدره التماسشون میکرده که جای دختره اونو ببرن .که میبرن

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

وای من چند شبه فیلم های جستوگر های جن سروش وکیوان میبینم الانم دیدم میترسم بخوابم. اخه بگو محبوری مگ ...

من فیلم هاشونو دیدم یه سری هاشم خودم تجربه کردم البته من از جن نمیترسم بچه شیعه که از جن نمیترسه 

من فیلم هاشونو دیدم یه سری هاشم خودم تجربه کردم البته من از جن نمیترسم بچه شیعه که از جن نمیترسه

منم نمیترسم ولی یکم توهم  زدم میگم نکنه اینجا هم باشه. من خودمم سه چهار سال پیش یکی طلسم واسم زده بود با بذبختی باطل کردم خدا لعنتش کنه اون طرف. یادش میوفتم میترسم که حس میکردم کسی پیشمه وترسناک وای اصلا ندیدمش ولی حسش میکردم

منم نمیترسم ولی یکم توهم زدم میگم نکنه اینجا هم باشه. من خودمم سه چهار سال پیش یکی طلسم واسم زده بو ...

ببین حرز امام جواد بنداز خیالت راحت باشه نزریکتم دیگه نمیتونن بشن الان منو همسرم و پسرم همیشه حرز گردنمونه

ببین حرز امام جواد بنداز خیالت راحت باشه نزریکتم دیگه نمیتونن بشن الان منو همسرم و پسرم همیشه حرز گر ...

از این اماده هاس؟ یکی دارم اماده ایه. ولی دوستم میگفت فایده ای نداره دست نویس خوبه

از این اماده هاس؟ یکی دارم اماده ایه. ولی دوستم میگفت فایده ای نداره دست نویس خوبه

باید ادابش رعایت شده باشه دستنویس باشه روی پوست اهو و توی غلاف نقره باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز