2777
2789
عنوان

بیاین تو سابقه گوگل پدرم چی دیدم

129 بازدید | 5 پست

من پدرم بسیار بدبینه، خیلی به مادرم بدی کرده، مادری که خیلی پاکدامنه و همه از نجابتش صحبت میکنن. کل فامیل و شهرمون(شهر خیلی کوچیکی داریم) خبر دارن که چطور شخصیتی داره و چقدر بدبینه. اجازه نمیده گوشیش دست کسی بیفته(اهل خیانت نیست،ولی کلی برنامه ی شنود و ضبط صدا و.. داره که یکبار گوشیشو جا گذاشته تو این چند سال تو خونه و اون موقع دیدم). خلاصه که تو اینترنت خونده بوده که کسی که خیانت میکنه یکی از نشونه هاش اینه که صدای گوشیش بسته است(خدا بگم چیکارش کنه اونی که اینو گفت و ما رو بدبخت تر کرد) . حساسه که یه سر سوزن صدای گوشی مامان کم نشه و مدام تو همراه من پرینت تماس و.. مامانمو میگیره. اینا به کنار.. امروز صبح رفته بودیم نوبت دکتر داشتم. گوشیم شارژ نداشت خانوش شد، با گوشی اون خواستم آدرس مطب دکتر رو پیدا کنم دیدم تو سرچ هاش دیدم نوشته که مخفی کردن ازدواج اول از همسر دوم و... یا مثلا تنظیمات تلگرام و بازگردانی پیام های حذف شده  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها الان دارم دق میکنم . خسته شدم انقدر تهمت زد به مامانم. به کسی که همه سرش قسم میخورن . کاش عمو داشتم کاش پدربزرگ داشتم . با همه داییاش و عموهاش قطع رابطه کرده چون اوائل ازدواج همیشه هروقت مامانم برمی‌گشت خونه پدرش، اونا پشت مامانم بودن