atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 عنوان دلم برا خودم می سوزه 381 بازدید | 25 پست بچگیم جوونیم تباه کردم درسته خیلی مونده پیر شم ولی من زندگی کردن بلد نیستم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/02/29 | 00:10 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilakhanomi عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 14402 اصلافک کردی ازچی خوشت میاد؟مثلا چه هنری رو دوست داری؟سینمایاتئاتررفتی؟
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 اصلافک کردی ازچی خوشت میاد؟مثلا چه هنری رو دوست داری؟سینمایاتئاتررفتی؟ هیچوقت سر همین میگم زندگی کردن بلد نیستم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 چیکارکردی مگه ازبچگیم بچه بزرگ کردم کار کردم درس خوندم جز این چیز دیگه ای بلد نیستم فقط برا بقیه کار کردم تا خوشحال باشن چون هیچوقت اطرافیانم خوشحال ندیدم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 چرا عزیزم بیشتر توضیح بده هیچی نوشتم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 چرا چیشده نوشتم عزیزم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
nilakhanomi عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 14402 هیچوقت سر همین میگم زندگی کردن بلد نیستم خب بشین فک کن بهش..ببین همیشه لازم نیست کارای عجیب غریب بکنیم مثلایه هنری که واقعا فک میکنی دوسش داری یا حتی یه ذره توش استعدادداری دنبال کن عصرابرو پارک بشین یه بستنی بخور بروسینما اگه میتونی بروباشگاه ورزش کن
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 خب بشین فک کن بهش..ببین همیشه لازم نیست کارای عجیب غریب بکنیم مثلایه هنری که واقعا فک میکنی دوسش دار ... هعییییییییی پارک فرسخ ها دوره درس دارم پول هم ندارم🥹 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 چجوری گذروندی؟ به سختی او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 چند سالته ۱۸ او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت