2777
2789
عنوان

خونم خیلی کثیف 😐😞😵

640 بازدید | 43 پست

من از ۱۲ تا ۵ بیرونم میام خونه تمیز کنم میگم ولش کن بعد تر شوهرم مثل خودمه میگه ولش کن بعد تر 

میریم بیرون شب می‌آییم خونه باز میگیم ولش کن بعد تر هر روز همین ۱ ماه تمیز نکردم الان انکار منفجر شده چکار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه نفر بیار کمک 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

والا خونه منم همینطوره ضرفام یه هفته نشستم ۷ون۶ رو هم دس نزدم یه جای تمیز پیدا نمی‌کنیم بشینیم باردا ...

استراحت مطلق؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

والا خونه منم همینطوره ضرفام یه هفته نشستم ۷ون۶ رو هم دس نزدم یه جای تمیز پیدا نمی‌کنیم بشینیم باردا ...

پس تو چی غذا میخوری؟؟ 

وای بو ظرفات تااینجا اومد🤐.کسی رو نداری بیاد کمکت؟ ماشین ظرفشویی بخر خب😒

🟡از ۹۰ اینجا بودم. یاشاسین آذربایجان و ترک قیزلاری❤🥰