2777
2789
عنوان

شوهرم از بچگی عاشقم بود الان

408 بازدید | 13 پست

یه نصیحت خواهرانه ب تازه عروسا 

شوهرم از بچگی عاااشقم بود ینی برام میمرد دور از جونش.انقدر برام جنگید.ولی الان اصلا قدرمو نمیدونه از بس بهش آسون گرفتمو کمکش کردم.

حتی پسرداییشم گفت چرا اینقدر جنگیدی برایشیدا قدرشو نمیدونی..غرورتونو نشکنین برای شوهر هیییچی توش نیست.اونایی ک۳ساله ازدواج کردن شمام اینجورین؟البته من۴سالم نامزد بودم

خدایا شکرت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدرتو نمیدونه یعنی چیکار میکنه؟بیشتر توضیح بدین

ینی اصلا ب حرفام گوش نمیده.کمکایی ک بهش میکنم نادیده میگیره.داداششو بمن ترجیح میده.میدونه میتونم پول جور کنم خودشو ب بیخیالی میزنه و...

خدایا شکرت.

بله بله

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

منم سه سال دوست بودم چه سختیایی کشیدیم بخدا تا بهم رسیدیم نمیگم بده ها نه ولی دیوونگی هاییم داره 

8ساله ازدواج کردیم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ینی اصلا ب حرفام گوش نمیده.کمکایی ک بهش میکنم نادیده میگیره.داداششو بمن ترجیح میده.میدونه میتونم پول ...

نمیدونم اعتقاد داری یا نه روزی هرچقدر میتونی استغفار بگو .اونوقت ببین چقدر حرفت برا همه نفوذ داره

هر چی بیشتر بهتر

تموم مشکلاتت رو حل میکنه

با افتخار لَک هستم...🥰

ینی اصلا ب حرفام گوش نمیده.کمکایی ک بهش میکنم نادیده میگیره.داداششو بمن ترجیح میده.میدونه میتونم پول ...

وقتی زیادی به ینفر بهاء میدی فکر میکنه چه ادم مهمیه اونوقته که نادیده ات میگیره  

کاربری دست دو نفره