2777
2789
عنوان

بچه های بهزیستی

342 بازدید | 10 پست

چندوقت پیش که توی موسسه ی قرآنیمون رفته بودم که امتحان بدم بچه های بهزیستی رو آورده بودن اونجا براشون کلاس نقاشی گذاشته بودن بچه های لاغر و نحیف و نه چندان مرتب و تمیز که کمتر شیطنت های بچه گانه داشتند..همه شون کنار مربی شون نشسته بودن ..بعضیاشونم معلولیت داشتن...واقعا دل آدم میسوخت..راستش یه برنامه ای هم توی خندوانه بود و هم توی ماه عسل با حضور یوسف اصلانی خیلی جالب بود(توصیه اکید میکنم ببینید مخصوصاحضور ایشون در خندوانه رو)..من ترغیب شدم..و دوست دارم شما رو هم دعوت کنم که اگه امکانش رو دارید یکی ازین بچه ها رو به فرزندی قبول کنید..

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرايط سرپرستي گرفتن سخته

و اولويت با كساني هست كه چند سال از ازدواجشون ميگذره و بچه دار نميشن نه اونايي كه بچه دارن و ميان ميگيرن

و سخت تره اينكه بايد تعهد بدي اگه پدر و مادر واقعيش برگردن هرچند سال بعد بايد تحويلشون بدي 

انگار نه انگار بچه اي بوده...

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊

حضانت همش این نیست بیاریش خونه میری یکی رو انتخاب میکنی هرماه هر چقدر تونستی یسری هزینه هاشو میدی لباس تحصیل تونست دیدنش ام میری 

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔
حضانت همش این نیست بیاریش خونه میری یکی رو انتخاب میکنی هرماه هر چقدر تونستی یسری هزینه هاشو میدی لب ...

نه من منظورم پر کردن خلاء عاطفیشونه..نه مالی

من یه بچه دارم از خدااامه یکی بیارم از بهزیستی ولی نمیدن 

چرا اونایی که یه بچه دارن هم بهشون میدم..من شرایطشو خوندم