سلام دوستان من اردیبهشت ماه در بیمارستان نیکان سپید در حکیمیه زایمان کردم اوندم اینحا تاپیک بزنم که بقیه اگاه باشن این بیمارستان خدمات متوسط داره پرستارای خوب و ساختمانشطاهر شیک و تمیز وگول زننده ولی بهترین روز زندگی من توسط دکترای اطفال اونجا ب بدترین روز تبدیل سد و بع دروغ گفتن حال بچم بده ازمایشش خوب نیست و باید بره ان ای سیو هر چی پرسیدم چه مشکلی داره درست جواب ندادن گفتم پس پرینت ازمایشو بدیددبزور تونستم پرینتو بگیرم و ارسال کردم ب خواهرم که کارشناس علوم ازمایشگاهه و اونم فرستاد دکترای لطفال و گفتن بچت سالمه و بینمارستان بخاطر پول میخواد بچرو بزور بستری کنه اونجا میخوام بچه سالمو بزور بستری کنن وقتی بهشون گفتم با لحن بد شروع کردن چرند گفتن که خوددانی مسئول مرگ بچتونی در این حد بی وجدانن کول نخوریذ لطفا و این بیماارستان نرید روح و روانتونو میریزن بهم من هنوزم فوبیا و تر روممونده
هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗
چند تا بیمارستان نیکان داریم ؟ من خیلی تعریفشو شنیدم
سه تا شرق،غرب،اقدسیه
هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗
منو خونمونم سمت حکیمیه اس هروقت از جلوش رد میشدم به شوهرم میگفتم بچمون اینجا به دنیا میاد ظاهرش خدایی شیک و گول زننده اس خوب شد اطلاع رسانی کردی عزیزم...
بیمارستان نیمه خصوصی رفتم همین بلا سرم اوردن اخر خودم امضا دادم اوردمش بیرون تو ۱۰ روز اینقد لاغر و نحیف شده بود دستاپاش کلا سرم اوردمش خونه انگار یبار دیگه زنده اش کردم خدا نگذره از اینجور بیمارستانا