2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 64 پست
آره پاش وایسادم ۷سال تا بلند شه و رو پاهاش وایسه.کمکش کردم خودشو جمع و جور کنه.اومد خواستگاری تا نه ...

مردای امروزی قدر نمیدونن که . هر کاری واسش کردی با خدا معامله کن . ازین ببعد هم با خودت عهد کن بیش از حد واسه کسی خودتو هلاک نکنی گلم .

هیچ  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کی نه گفت؟؟؟ خانواده ات ؟

آره کارشو نپسندیدن.داداشم بخاطر کارش مخالف بود بعدشم گفت پشت سرش ی چیزی گفتن.اما من خیلی باور نکردم چون دنبال بهانه هم بود داداشم

آره اصلا بدبین شدم دیگه ب ازدواج ..دلم شکسته

خوب میشی عزیزم . دل شکسته خریدارش خداست . مطمعنم که میوه پاکی قلبتو میخوری عزیزم . بسپور همه چیو به دست زمان آرومت میکنه ففط اجازه نده یه مرد اعتماد بنفستو ازت بگیره . اگه تونستی اونو به اون مرحله برسونی پس خیلی عرضه داری این سری همه توانایی هات رو روی خودت انجام بده تا بدرخشی جلوی همشون . 

هیچ  
آره کارشو نپسندیدن.داداشم بخاطر کارش مخالف بود بعدشم گفت پشت سرش ی چیزی گفتن.اما من خیلی باور نکردم ...

ای بابا .. اگه فکر میکنی عشقت مرد زندگیه خانوادتو راضی کن

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
ای بابا .. اگه فکر میکنی عشقت مرد زندگیه خانوادتو راضی کن

عشقم اگ مرد زندگیه چرا ب حرف خانوادش گوش کرد و بعد ی هفته رفت.منی ک تو ی هفته نمیشد داداشم و راضی کنم چون خون ب پا میشد