2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 64 پست
آره پاش وایسادم ۷سال تا بلند شه و رو پاهاش وایسه.کمکش کردم خودشو جمع و جور کنه.اومد خواستگاری تا نه ...

مردای امروزی قدر نمیدونن که . هر کاری واسش کردی با خدا معامله کن . ازین ببعد هم با خودت عهد کن بیش از حد واسه کسی خودتو هلاک نکنی گلم .

هیچ  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی نه گفت؟؟؟ خانواده ات ؟

آره کارشو نپسندیدن.داداشم بخاطر کارش مخالف بود بعدشم گفت پشت سرش ی چیزی گفتن.اما من خیلی باور نکردم چون دنبال بهانه هم بود داداشم

آره اصلا بدبین شدم دیگه ب ازدواج ..دلم شکسته

خوب میشی عزیزم . دل شکسته خریدارش خداست . مطمعنم که میوه پاکی قلبتو میخوری عزیزم . بسپور همه چیو به دست زمان آرومت میکنه ففط اجازه نده یه مرد اعتماد بنفستو ازت بگیره . اگه تونستی اونو به اون مرحله برسونی پس خیلی عرضه داری این سری همه توانایی هات رو روی خودت انجام بده تا بدرخشی جلوی همشون . 

هیچ  
آره کارشو نپسندیدن.داداشم بخاطر کارش مخالف بود بعدشم گفت پشت سرش ی چیزی گفتن.اما من خیلی باور نکردم ...

ای بابا .. اگه فکر میکنی عشقت مرد زندگیه خانوادتو راضی کن

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
ای بابا .. اگه فکر میکنی عشقت مرد زندگیه خانوادتو راضی کن

عشقم اگ مرد زندگیه چرا ب حرف خانوادش گوش کرد و بعد ی هفته رفت.منی ک تو ی هفته نمیشد داداشم و راضی کنم چون خون ب پا میشد