2777
2789
عنوان

مقابله با پشه

112 بازدید | 12 پست

چطور با پشه مقابله کنم ، اینجا پر از پشس

کلی منو نیش زدن و جاهای ناجور مثل کف پا یا کف دست نیست میزنن و خیلی درد میگیره بعدش

صبح تا شب هم در گوشم ویز ویز میکنن😭

چکار کنم 

شما هم پشه دارین ایا؟

من دیگه از یه جایی به بعد دقت کردم، پشه و مگس و اینا دیگه ندیدم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیگه از یه جایی به بعد دقت کردم، پشه و مگس و اینا دیگه ندیدم

اره توی ایران خیلی وقته ناپدید شدن پشه ها مخصوصا 

ولی اینجا خیلی زیادن 

محکم تر از قبل به عرصه نبرد با انسان ها اومدن🤣

بلد نیستم اینا رو اینجا پیدا کنمتو مغازه ها فقط پیف پاف دیدم🥲

من از داروخونه گرفتم عزیزم، از الکتریکی بگیر تا وسایل بهداشتی هرجا بگی رفتم نداشتن، تهش یه بنده خدایی که خدا رفتگانشو بیامرزه گفت اینارو داروخونه دارن، رفتم و داشتنو گرفتم

وای خیلی بدبختیه ما یک فامیلی داشتیم خونشون پره ککو مگس اصلا شب نمیتونستم بخوابم انقدر تو گوشم ویز و ...

ماهم داریم به همین وضع مبتلا میشیم به خدا

همین الان از زور جای نیش و صدا خوابم نمیبره

ماهم داریم به همین وضع مبتلا میشیم به خداهمین الان از زور جای نیش و صدا خوابم نمیبره

مال شما از کجا میان ما خونمون نداره چون تا یکی بیاد میکشیمش ولی اونجایی که رفته بودیم تو روستا بود پر بود انقدر کشتیم ولی تموم نمیشد 

مال شما از کجا میان ما خونمون نداره چون تا یکی بیاد میکشیمش ولی اونجایی که رفته بودیم تو روستا بود پ ...

نمی‌دونم والا پنجره ها هم توری دارن ، شاید به خاطر رودخونه و ایناس ، ولی میدونی ما روستا هم که می‌رفتیم به مادربزرگم سر بزنیم پشه داشت ولی پشه ها منو نیش نمیزدن 

ولی حالا نمی‌دونم چرا اینقدر علاقه مند شدن

شاید نوع پشه ها فرق دارن و خارجکی ان

اره توی ایران خیلی وقته ناپدید شدن پشه ها مخصوصا ولی اینجا خیلی زیادن محکم تر از قبل به عرصه نبرد با ...

اها پس اجماعا همگی اومدن منطقه شما😂

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی