2777
2789
عنوان

نامادری

168 بازدید | 12 پست

این مشکل برای یکی از نزدیکانمه 

یکی از خانم های فامیل ما

چندسال پیش با یه مردی که یه دختره سه ساله داشت ازدواج کرد

و خب این دو نفر عاشق هم بودنو ازدواج کردن 

این خانم از اول ارتباطش با اون بچه خوب بود 

جوری که همه هنگ بودن که چجوری یه نامادری میتونه انقدر خوب باشه

الان اون دختر ۱۸ سالشه ولی خب به تازگی پدرش فوت شد

این دختر با پدرشو و این خانم زندگی میکرد ولی خب الان که پدرش فوت شده رفته پیش مادرش 

ولی چون از سه چهار سالگی پیش این خانم بوده و از همون موقع ام مامان صداش کرده ، به هم وابستگی عمیقی دارن مخصوصا این خانم

الان که همسره این خانم فوت شده ، انقدر وابستگیه این خانم به اون دختر زیاده که دلش میخواد اون دختره رو زیاد ببینه حتی حاظره بازم دختره با خودش زندگی کنه  هم بخاطر علاقه ای که بهش داره هم اونو یادگاری همسرش میدونه و وقتی اون کنارشه اروم تره

ولی خب مادره اون دختر میگه هر موقع من مردم دخترمو بیا ببین ، تو فقط براش نامادری بودی الان که پدرش فوت کرده نسبتی باهات نداره که ببینتت ( البته اینم بگم مادره واقعیه اون دختر از اول اصلا مادره مسئولیت پذیری نبود یه دوره ایم دخترشو ول کرد رفت و خب همین فامیل ما نقش مادری براش داشت )

خوده دختره ام میگه من ۱۸ سالمه میتونم تصمیم بگیرم و خب خیلی این فامیل مارو دوست داره و اونو مادره خودش میدونه 

چند باریم امده و دیدتش

ولی خب مادرش خیلی وحشی بازی در میاره و ادمه ترسناکیه

دخرش خیلی ازش میترسه چون هرکاری ازون زنه برمیاد… 

میشه یه مشورت بدین میخوام پیامارو برای خانم فامیلمون بخونم.. 

دختره نگه میاد پیش نامادریش بگه میره پیش مادربزرگش بعدشم این همه سال با همون زن بابا زندگی کرده روزهایی که کوچولو بوده نیاز به مراقبت داشته خوده قانون حضانت تا ۷ سالگی میداده به مادر مادرش برای بدست آوردنش هیچ تلاشی نکرده الان که بزرگ شده و به ثمر رسیده میخوادش😐🤦🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا رفته پیش مادرش خب میموند همون خونه

چون مادرش نذاشت 

یجوری برخورد کرد که انگار بچه پنج ساله روبروشه

با داد و بیداد و فحش با هر روشی با تهدید مجبورش کرد بره پیش اون بمونه

چون مادرش نذاشت یجوری برخورد کرد که انگار بچه پنج ساله روبروشهبا داد و بیداد و فحش با هر روشی با تهد ...

وا پ چرا ولش کرده بوده مرض داشته الانم دختره ب قول خودش ۱۸ سالشه میتونه شکایت کنه میتونه نره

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
دختره نگه میاد پیش نامادریش بگه میره پیش مادربزرگش بعدشم این همه سال با همون زن بابا زندگی کرده روزه ...

مادره تبدیل به یه ادم کنترلگره شدید شده

که دختره تا سره کوچه ام میخواد بره باهاش میره

که مبادا بره نامادریشو ببینه 

اجازه بده پیش مادر خودش زندگی کنه ولی خوب زیاد همدیگع رو ببینن

مشکله زنه اینه با دیدارم مشکل داره

میگه وقتی بابات مرده اون زنه نسبتی دیگه باهات نداره حق نداری هیچ جا بری 

مشکله زنه اینه با دیدارم مشکل دارهمیگه وقتی بابات مرده اون زنه نسبتی دیگه باهات نداره حق نداری هیچ ج ...

اون خانم هم حق داره خب مادره 

چند سال شوهرش بچه ش رو ازش گرفته الان دیگه دلش نمی خواد ازش دور باشه 

به دختره بگین که اصلا با مادرش لج نکنه و حرفش رو قبول کنه یکم که بگذره حساسیت مادره هم کمتر میشع 

اجازه میده همدیگه رو ببینن

بیچاره نامادری،،،،، دوست شوهر منم همینجوری بود ولی اون پسر بود ،،،، عمل کرده بود مادر خودش اومد ازش ...

چون فامیلمونه نمیگم ولی دلم خیلی براش سوخت

از روز خاکسپاری تا ده روز بعدش این دخترو نامادریش همو ندیدن چون مادره نذاشت

ولی خب بعد ده روز که اتفاقی سره مزار همو دیدن

انگار بهشتو دادی به این زن

دختره رو محکم بغل کرده بود دستاشو میبوسید گریه میکرد💔

اون خانم هم حق داره خب مادره چند سال شوهرش بچه ش رو ازش گرفته الان دیگه دلش نمی خواد ازش دور باشه به ...

برای منی که از نزدیک شاهد ماجرا بودم اینو میگم که

اگر اون خانم هم مادره خوبی بود حرف شما قابل تایید بود

ولی وقتی یه دوره ای ( فکر میکنم پنج شیش ساله بود دختره اون زمان ) مادرش بهش گفت دیگه نمیخوام ببینمت تو که هستی هیچکس حاظر نیست باهام ازدواج کنه و … تا یه مدتی یک سال یک سال و نیم به خاطره یه پسر دخترشو ندید و دخترشو پس زد

و تو همون دوران این نامادری بود که برای دختره شد پشت و پناه

البته این تنها کاری نبود که اون مادر کرد

خیلی کارا در حق دخترش کرد

ولی الان دخترش براش عزیز شد 

برای منی که از نزدیک شاهد ماجرا بودم اینو میگم کهاگر اون خانم هم مادره خوبی بود حرف شما قابل تایید ب ...

شاید الان عذاب وجدان گرفته و پشیمونه میخواد برای دخترش جبران کنه 

من میگم اون دختر یه فرصت بهش بده