2777
2789
اسی چقدبرات مهمه حرف بقیه عزیزمخب بگن چاق مردم به منم میگن لاغرمردنی پوستواستخون امابه کتفمم نیستمرد ...

میتونه ورزش کنه لاغر بشه

من هرچی میخورم انگار نشتی دارم به هیچ وجه چاق نمیشم

هرچی لباس میخرم گشاده و اویزون خب فدای سرم 😂😅

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه زمانی چاق بودم 

می گفتن حق خواهرت رو خوردی چاق شدی 

چون خواهرم لاغر مردنی بود 

بعد که لاغر کردم گفتن بدبخت هیچی بهش نرسیده بهوره چقدر بدریخت شده 

همون خواهر لاغرم بهم می گفت 

آدما حرف می زنن تویی که نباید اهمیت بدی 

بزار دهنشوت باز باشه مثل سگ زر زر کنن تو اهیمت نده

مامان دوقلو ها👨‍👩‍👦‍👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست

خب مهم نباشه بدرک که مهم نیستخودت خودتو دوست داشته باشبخند و شاد باش و زندگی کناصلا کی گفته باید همه ...

احتمالا این آخرین پستمه برام دعا کن از گناهام کم شه اون دنیا. لطفا برام دعا کن.برای بار 5 ام شالم رو محکم می‌پیچد دور گردنم   

منم یه زمانی چاق بودم می گفتن حق خواهرت رو خوردی چاق شدی چون خواهرم لاغر مردنی بود بعد که لاغر کردم ...

احتمالا این آخرین پستمه برام دعا کن از گناهام کم شه اون دنیا. لطفا برام دعا کن.برای بار 5 ام شالم رو محکم می‌پیچد دور گردنم   چون من حتی برا پدرم هم مهم نیستم

خیلیا دارن با سرطان مبارزه میکنن

زنیو میشناسم جفت سینه هاشو بریدن سرطان داشت هنوزم زندس خودکشیم نکرده سرکارم میره

خیلیا بی خانمانن معتادن بی کسوکارن

زنیو میشناسم که بچش مرد هنوزم داره زندگی میکنه

میخوای خودتو بکشی چون بهت گفتن چاق؟؟؟

روت میشه اون دنیا جواب خدارو بدی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

احتمالا این آخرین پستمه برام دعا کن از گناهام کم شه اون دنیا. لطفا برام دعا کن.برای بار 5 ام شالم رو ...

اگر منم خودمو نجات نمیدادم و ادامه نمیدادم هیچ کسی دوسم نداشت حتی پدرمادرم

از اونا گلگی نکن

تنها دشمنت خودتی و بس

احتمالا این آخرین پستمه برام دعا کن از گناهام کم شه اون دنیا. لطفا برام دعا کن.برای بار 5 ام شالم رو ...

ببخشیدا 

ولی خیلی خنگ و دیوانه ای 

برای همچین ادم خنگی دعا نمی کنم

مامان دوقلو ها👨‍👩‍👦‍👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست

میتونه ورزش کنه لاغر بشهمن هرچی میخورم انگار نشتی دارم به هیچ وجه چاق نمیشمهرچی لباس میخرم گشاده و ا ...

واقعا

چقددنیاروسخت میگیرن

مهم حال خوب روحی روانی وسلامتی جسمی آدمه