2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رد میکنم میره ــفرار نیست چون مطلقه ای با هر کی اومد ازدواج کنی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اگه بده اصلا راه ندین تو خونه

والا مجرد بودیم هم خاستگار در پیت میاومد البته از اخر بایکی از هنینا ازدواج کردم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه فیلت ر قبل ورود ب خونه بزارید براش به شناخت کلی ک وقتتون هدر نره و هم ناراحت نشید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

منم مجردم خاستگارا یکی از یکی درب و داغون تر چه ربطی داره به مجرد و مطلقه بودن

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

اگه بده اصلا راه ندین تو خونهوالا مجرد بودیم هم خاستگار در پیت میاومد البته از اخر بایکی از هنینا از ...

😂ببخشیدم نمیدونم چرا خندم گرفت بامزه گفتی

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

تو یک زن مجردی نگو مطلقه 

رد کن بره

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

دخترای سن پایین هم خواستگار درپیت زیاد دارن

دوست من دکتر متخصص بود بعد یه مرد معتاده گیر داده بود بهش مرده زن طلاق داده بود و بچه هم داشت و سن بالا و بدرد نخور

به دوستم میگفت بیچاره به جز من کسی نمیگیرتت دوستم میرفت واسه طرح یه جای داغونی میگفت میومد با موتور مزاحمت و مسخره بازی 

🤣😂😂وای ی خواستگار برا آبجیم اومده بود خانواده ما ریخت بهم 🤭🤭خواهرم ک بدتر بعضیا اعتماد بنفس زیا ...

ما هروقت خواستگار میومد واسه آبجی بزرگام همین بساطو داشتیم 

بابام از دختر شوهر دادن میترسید همچین که مامانم میگفت خواستگار اومده خونه غوغا میشد که چرا اصلا راه دادی