2777
2789

کسی ک تکلیفش با خودش مشخص نیست ایندشو با شما نمیبینه کسی ک همون اول رابطه میبینین به هم نمیخورین تروخدا فکر نکنید درست میشه کسی که خیلی از شما بزرگتره قبل شما با چند نفر بوده جدا شده ولی شما اولین رابطتونه

چقدر رابطه منو توصیف کردی:)

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با یکی آشنا شدم که از همه نظر اوکی بودیم 

الان باهم نیستیم اولا تا میتونست منو وابسته کرد حالا میگه رابطه ما رابطه نمیشه 

حالا هرچی خاستگار برام میاد با اون مقایسه میکنم رد میکنم دارم بدبخت میشم 

بعضی وقتا ادم فکر میکنه یه دوستی سادست یهو به خودش میاد میبینه وابسته چه ادمی شده

به نظرم بشین یکم هدف بزار برا خودت از فردا شروع کن ب تلاش کردن برای رسیدن بهشون هر روز تاپیک میزنی در مورد اون پسره ولش کن عزیزم بخدا دنیا خیلی بزرگ تر از چیزیه ک‌تو توی ی آدم خلاصش کردی 

من خودم داغون شدم تو سن کم

منم

تازه جدا شدم

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

کسی هم که میگه بگیر نیستم 

واقعا نیست 

وقتتون تلف نکنید 

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه
من با یکی آشنا شدم که از همه نظر اوکی بودیم الان باهم نیستیم اولا تا میتونست منو وابسته کرد حالا میگ ...

منم دقیقا

من با یکی آشنا شدم که از همه نظر اوکی بودیم الان باهم نیستیم اولا تا میتونست منو وابسته کرد حالا میگ ...

خوب نکن خودت اذیت نکن

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
به نظرم بشین یکم هدف بزار برا خودت از فردا شروع کن ب تلاش کردن برای رسیدن بهشون هر روز تاپیک میزنی د ...

از دیشب دیگه پذیرفتم این رابطه فایده نداره خودمو درگیر کرده بودم یه ماهه که برمیگرده یا نه ولی از چشمم افتاد نمیدونم چطور بگم هنوز دوسش دارم ولی از چشمم افتاده و خیلی اذیتم کرده

از دیشب دیگه پذیرفتم این رابطه فایده نداره خودمو درگیر کرده بودم یه ماهه که برمیگرده یا نه ولی از چش ...

ب خودت بگو من تلاشمو کردم نشد حداقل بعد ها حسرت نمیخوری ک‌ میشد نگهش دارم ولی تلاش نکردم 

تو همه جوره تلاش کردی نشد نخواست پیش دلت سر بلندی خواهشاً نزار برگرده تو بازیچه دستشی 

بزرگترین اشتباه اتفاقا ازدواج خوب کنی میفهمی چقدر عالیه ولی اینجوری تا ابد تو برزخی