کسی ک تکلیفش با خودش مشخص نیست ایندشو با شما نمیبینه کسی ک همون اول رابطه میبینین به هم نمیخورین تروخدا فکر نکنید درست میشه کسی که خیلی از شما بزرگتره قبل شما با چند نفر بوده جدا شده ولی شما اولین رابطتونه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بعضی وقتا ادم فکر میکنه یه دوستی سادست یهو به خودش میاد میبینه وابسته چه ادمی شده
به نظرم بشین یکم هدف بزار برا خودت از فردا شروع کن ب تلاش کردن برای رسیدن بهشون هر روز تاپیک میزنی در مورد اون پسره ولش کن عزیزم بخدا دنیا خیلی بزرگ تر از چیزیه کتو توی ی آدم خلاصش کردی
نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: میدونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت میکنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی میکنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده میشه؟آفرین، جامعه
به نظرم بشین یکم هدف بزار برا خودت از فردا شروع کن ب تلاش کردن برای رسیدن بهشون هر روز تاپیک میزنی د ...
از دیشب دیگه پذیرفتم این رابطه فایده نداره خودمو درگیر کرده بودم یه ماهه که برمیگرده یا نه ولی از چشمم افتاد نمیدونم چطور بگم هنوز دوسش دارم ولی از چشمم افتاده و خیلی اذیتم کرده