2777
2789
عنوان

میشه بیاین

69 بازدید | 14 پست

اینجا میگم چون کسی منو نمیشناسه

الان منی که اینقدر حال روحیم بده ،منی همش دارم یا یه درد جدید کنار میام و افسردگی دارم ،خودمو بکشم

خدا میخواد بگه چرا کشتی؟وقتی دلیل درد هام خودشه؟

وقتی حتی کس نیست بهم گوش بده؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی شده گلم؟‌بگو ما گوش میدیم

حالم خیلیبی بده 

دیگه نمیکشم 

مشکلات کارم از یه طرف

نبود مامانم از یه طرف

بعد مامانم بابام حای ذره ای محبت نکرد ،فقط ب فکر پوله

کارمم که یه نفر بود هوامو داشت ،مثل بابام دوسش داشتم داره میره کلا 

دیگه نمیکشم 

حالم خیلیبی بده دیگه نمیکشم مشکلات کارم از یه طرفنبود مامانم از یه طرفبعد مامانم بابام حای ذره ای مح ...

من الان از حرفات متوجه شدم شما کار داری، بابا داری... خوش به حالت...

حالم خیلیبی بده دیگه نمیکشم مشکلات کارم از یه طرفنبود مامانم از یه طرفبعد مامانم بابام حای ذره ای مح ...

ببین عزیزم همینکه داری کار میکنی ینی دختر قوی هستی برا نبود مامانت متاسفم میگی بعد مامانت بابات محبت نکرد حتما برای پدرتم سخته نبودن مامانت سعی کن درکش کنی 

سعی کن انقد وابسته کسی نباشی که با رفتنش انقد خودتو عذاب بدی تو دختر قوی هستی میتونی دوباره شروع کنی یه کار جدید تو میتونی

🩷🌸

ببین عزیزم همینکه داری کار میکنی ینی دختر قوی هستی برا نبود مامانت متاسفم میگی بعد مامانت بابات محبت ...

خیلی سخته با بغض کار میکنم 

با بغض دانشگاه میرم

با بغض غذا میخورم

و هیچکس نمیفهمه

درد من براشون درد نیست میخندنیه سوال کنم؟عادت میکنم؟۲۱ سالمه

چرا باید عادت کنی؟ هنوز خیلی جوونی مطمنم یه روز یاد این روزات میوفتی میخندی 

یاد بگیر اگه کسی به دردت خندید خودت برا خودت سنگ صبور باشی خودتو مشغول کن به چیزایی بد فک نکن به روزای خوبی که پیش روته فک کن

🩷🌸