2777
2789
عنوان

چجوری ب شوهرم بگم طلاقم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 41 پست

چه بچه ای آخه از جون خودش ک مهم تر نیست بچه هاتم بزرگ میشن میرن پی زندگیشون ولی اونموقع می بیتی ک هیچی از جون خودت با ارزش تر نبود ب نظرم برو ی مدت خونه پدریت ببین دنبالت میاد یا نه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب شوهر بی مسئولیتی واقعا نمیدونم چی بگم. ولی کاش بخاطر بچه هات تحمل میکردی... بلاخره یروزی دوران ش ...

بخدا نمیکشم

من مریضی گرفتم 

اعصاب

میگرن

معده درد

پادرد

و...... 

با گذاشتن مهریه میشه تهدیدش کرد؟

خودت همسرتو بهتر میشناسی 

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

حالا باز اگر تمکن مالی و جای مستقلی برای رفتن داشتی یه چیزی ولی اینجوری بچه هات گناه دارنبازم اگر فک ...

من رفتم اومد دنبالم

ولی خیلی فحشم داد جلو همه

هم فحش میداد هم التماس میکرد برگردم

بخدا نمیکشممن مریضی گرفتم اعصابمیگرنمعده دردپادردو......

اسی خونه خودتون چی ؟

شوهرت سرکار نمیره

دست بچه هاتو بگیر بیخبر برید خونه خودتون فوقش چندروز بعد مجبور میشه بیاد بخاطر بچه ها حتی شده

اسی خونه خودتون چی ؟شوهرت سرکار نمیره دست بچه هاتو بگیر بیخبر برید خونه خودتون فوقش چندروز بعد مجبور ...

بابا خونه یزده ما زنجانیم

شوهرم نمیزاره تنهایی تا دم در برم 

اصلا نمیشه

بخدا نمیکشممن مریضی گرفتم اعصابمیگرنمعده دردپادردو......

اخی... خب بنظرم به تهش فکر کن اگه میتونی از بچه هات دل بکنی برو و حتی مهرتم بذار اجرا. شاید با این تهدیدات یکم به خودش بیاد. اگه هم کتکت زد شکایت کن خب داره از سکوتت سواستفاده میکنه... والا عصابم خورد شد... چه ادمای بی ملاحظه ای. شوهر وضع مالیش چطوره؟

بابا خونه یزده ما زنجانیمشوهرم نمیزاره تنهایی تا دم در برم اصلا نمیشه

این که از شوهر من 💩تره

تورو برده خونه ننش کلفتی کنی 

نمیگه کی میرید؟ قراره تا آخر عمرش اونجا باشه خونه خودشم همون‌جوری باشه؟

اخی... خب بنظرم به تهش فکر کن اگه میتونی از بچه هات دل بکنی برو و حتی مهرتم بذار اجرا. شاید با این ت ...

کی میتونه از بچش دل بکنه ک منم دومیش بشم

از رو ناچاریه

وضع مالیش خوبه

بابا خونه یزده ما زنجانیمشوهرم نمیزاره تنهایی تا دم در برم اصلا نمیشه

تو همین زنجان نمیتونه خونه مستقل بگیره خانواده شو کمتر ببینین ؟

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

این که از شوهر من 💩ترهتورو برده خونه ننش کلفتی کنی نمیگه کی میرید؟ قراره تا آخر عمرش اونجا باشه خون ...

نصف سال منو با فخش کتک میبره یزد باز نصف سال میاره خونه ننش