2777
2789
عنوان

چجوری ب شوهرم بگم طلاقم بده

296 بازدید | 41 پست

من هفت ساله با هر سازش رقصیدم بچه هامو بزرگ کردم

خیلییی سختی کشیدم

الانم از عید شوهرم منو از یزد آورده زنجان خونه ننش سه ماهه اینجام

ننش اذیتم میکنه فحشم میده با من قهره برای شوهرم خودشیرینی میکنه

شوهرمم عنشو میخوره بهم اهمیت نمیده باهام حرف نمیزنه مگراینکه خودم برم سمتش

من 20 روز رفتم قهر سر بی مسولیتی شوهرم و اذیتای مادرش

تازه چند روز برگشتم مادرم و شوهرم بدجوری دعوا کردن شوهرم همش میگ حرفای مادرت یادم نرفته میگ حیفشو سرت خالی میکنم

میگ اینجا نه یزد حسابتو میرسم

شوهرم همشششش طرف مامانشه نشد یه باز طرف من باشه

تا میبینه مامانش یه ظرف یا چیزی میشوره زود دعوام میکنه تو بیا بشور میگ پیر زنه تو بیا

الان میخام شب بهش بگم منو ببره خونه بابام 

چون خونشون شهر دیگست نمیشه من تنهایی برم

میخام بگم اگ دوستم داری منو طلاق بده تو مال مستقلی و جدایی از پدر مادرت نیستی پس طلاقم بده

خیلیییی ناراحتم

بچه هامو میزارم میرم

بابام نگه نمیداره اونارو

من خانه دارم شاغل نیستم

پسرم هنوز حرف نمیزنه6 سالشه دخترم تازه داره میفهمه 

خدایا این دردا رو چجوری بزارم برم چجوری بچمو بزارم برم

من نمیتونم مادرشوهرم تحمل کنم ترجیح میدم طلاق بگیرم از بچم دور شم ولی نمونم تو این زندگی 

شوهرم میگ بمیری هم از پدر مادرم جدا نمیشم

مادرش باهاش خوبه با من بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیر قابل تحمله

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

حالا باز اگر تمکن مالی و جای مستقلی برای رفتن داشتی یه چیزی ولی اینجوری بچه هات گناه دارن

بازم اگر فکر میکنی تهدید به طلاق ممکنه کارساز باشه و شوهرت تغییر رویه بده بترسونش بااین روش

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

حالا باز اگر تمکن مالی و جای مستقلی برای رفتن داشتی یه چیزی ولی اینجوری بچه هات گناه دارنبازم اگر فک ...

چون تو به هر سازش رقصیدی میگن هیچ غلطی نمیتونه بکنه هرکاری هرچیزی ک بگیم میمونه