2777
2789

اوردینری

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

بااجازه استارتر عذرمیخوام میشه بیایین تاپیک اخرم راهنماییم کنید🙏🏻

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخرین بار دوماه پیش یک میلیون و 350 گرفتم الانو نمیدونم

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

خودتون استفاده کردیذ؟

اره عزیزم

حتما حواس تون باشه سرم ویتامین سی چون مقداری لایه برداری داره نباید به صورت مداوم استفاده بشه و بعد از مصرف معمولا دفعالت اول یه کم لپ گلی می شید این اشکالی نداره اما اگر دیدید خیلی قرمز شد حتما مقدار مصرف تون رو کمتر کنید و بعدش حتما ضد آفتاب استفاده کنید 

من بلک بری رو پیشنهاد می دم 

سلام عزیزم من بهتون ویتامین سی کزارکس رو پیشنهاد میکنم

خودم تو  انلاین شاپم اصلشو با ضمانت برگشت وجه دارم آیدی تو امضامه دوست داشتی فالو کن

اگه ایرانی خواستی پریم بد نیست از داروخونه میتونی تهیه کنی

ولی کوزارکس ویتامین سی خالصه و درصد رضایت بالایی داره ولی حواست باشه فیکشون هم زیاده