2777
2789
عنوان

میشه بگین چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 25 پست
ای عزیزم چه دختر باهوشی خدا حفظش کنه بنظر من کلا نپرس ازش چون به قول خودت نمیشه حرف از زیر زبونش کشی ...

مرسی عزیزم خدا عزیزان تورم حفظ کنه ❤️🌹

نه اصلا نمیشه خودمو بکشم نمیشه می‌فرستم خونه مادر شوهرم میگم چی گفتن میگه من مگه ظبت صوتم بعد میگه من و می‌برین دلم وا شه یا خبر چینی کنم یا نصیحتمم می‌کنه 😐🤣شوهرم میمیره برا زرنگیش ولی برا من سخته میخوام بچگی کنه کیف کنه دخترم  اصلااااااا به سنش نمیخوره رفتارش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس نمیشه از دهنش حرف کشید سخت شد

آره هنوز چیزی تو عمرم نگفته تازه شده محرم اصرار باباش 

خدا وکیلی برای منم چیزی نمیگه ولی بعضی وقتا کنج کلوب خفم می‌کنه اونم زیپ دهنش چفففت زیپ نیست قفله رمز داره 

پسرمم که کلا سر به هوای بازی و عشق و حال گیج میزنه 🤣🤣🤣🤣

آره هنوز چیزی تو عمرم نگفته تازه شده محرم اصرار باباش خدا وکیلی برای منم چیزی نمیگه ولی بعضی وقتا کن ...

باریکلا از دخترت خوشم اومد از اخلاقش ولی باید بعضی چیزارو بگه به نظرم .وقتی بچه بود سوال نمیپرسیدی ازش نه؟که اینجوری راز داره؟

عزیزم بچه های الان مثل ما نیستن که تا ۱۵ سالگی فکر می‌کردیم لک لک بچه میاره

تربیت شما درست بوده و اینکه دخترت از هر لحاظ اخلاقش خوبه و خوشحال باش

گیر ندین بهش از کی شنیدی که جواب عکس میده 

اتفاقا باید آگاهانه باهاش رفتار کنی نه جوری که احساس کنه دارید به چشم بچه نگاهش میکنید چون ۱۲ سال دیگه وارد بلوغ شده و بچه حساب نمیشه. مخصوصا دخترا که زودتر مغزشون کامل میشه.

❤️❤️❤️God is omnipotent ❤️❤️❤️

باریکلا از دخترت خوشم اومد از اخلاقش ولی باید بعضی چیزارو بگه به نظرم .وقتی بچه بود سوال نمیپرسیدی ا ...

نه بچه بود ازش فقط می رسیدیم خوش گذشت خوب بود کسی دعوات نکرد از همون اولم می‌خندید میگفت نه کسی دعوام نکرد بعدش میگفت آره خوش گذشت ....

چرا یه چیزایی میگه مثلا یه بار گفت مامان یه دقیقه بیا گفتم جان گفت امروز رفتم خونه عزیز جون عزیز گفت مامان نفهمت منم گفتم شما نفهمین که پشت سرش میگین دیگه به مامانم چیزی نگین خجالت نمی‌کشین بعد بهم گفت مامان بابا دعوا می‌کنه کار زشتی کردم بهش گفتم نفهم گفتم نباید میگفتی خودت نفهمی همون که گفتی پشت سر مامانم اینجوری نگین بسش بود دخترمم گفت عصبی شدم هنوز میخواستم بهش بگم احمق ولی وسطش عمه دعوام کرد گفت درست صحبت کن منم قهر کردم اومدم جلوی بچم زنگ زدم به مادر شوهرم گفتم به تو که کاری ندارم چون سنت کفاف نمیده باهات در بیفتم ولی یه بار دیگه دخترت خودش و خل کنه دخالت کنه منم شوهرم میندازم جلو آخه مثل چی از شوهرم میترسن 

باریکلا از دخترت خوشم اومد از اخلاقش ولی باید بعضی چیزارو بگه به نظرم .وقتی بچه بود سوال نمیپرسیدی ا ...

منم از همه چیزش خوشم میاد ولی فکر میکنم تو داریش بیشتر بشه هیچی نگه کلا ماهی یه بار یه چیزی اونم با هزار جور بگم نگم میگه 

عزیزم بچه های الان مثل ما نیستن که تا ۱۵ سالگی فکر می‌کردیم لک لک بچه میارهتربیت شما درست بوده و این ...

من خودم بچگی نکردم میخوام بچگی کنه کیف کنه این اصلا مجالس میریم میاد پا به پام با همه دست میده میریم سر خاک پا به پام راه می‌ره فاتحه میده از پنج سالگی اینجوری شد همشم عاشق سریال کره ایه تازگیا

من خودم بچگی نکردم میخوام بچگی کنه کیف کنه این اصلا مجالس میریم میاد پا به پام با همه دست میده میریم ...

خودت بشین باهاش صحبت کن 

دقیقا همونطور که بزرگ رفتار میکنه 

باهاش مثل آدم بزرگا صحبت کن و همین شیوه رو ادامه بده بزار حس کنه میتونه باهات رفیق بشه و راحت هر حرفی رو بهت بزنه 

❤️❤️❤️God is omnipotent ❤️❤️❤️

نه بچه بود ازش فقط می رسیدیم خوش گذشت خوب بود کسی دعوات نکرد از همون اولم می‌خندید میگفت نه کسی دعوا ...

آها اینجوری یادش دادی .ولی من از پسرم سوال میپرسم کجا رفتی چی گفت اگه بد بود دوستانه نصیحت .ولی جالب بود نوع تربیت شماهم .بچه دهنش حسابی قفلو چفته .اینم تو برنامه تربیتیم میزارم