2777
2789
عنوان

میشه بگین چه کنم

160 بازدید | 25 پست

خانما من و شوهرم نشسته بودیم پسرم گفت مامان کار خونه ای که بچه ازش میارین بازم بهتون بچه میدن یکی بیارین پسر باشه پسرم ۱۰سالشه دخترم ۱۲

من و شوهرم همیشه مراعات میکنیم پیششون از چیزی خبر ندارن ولی دخترم خندید به داداشش گفت دییونه مگه بچه از کارخونه میاد 

شوهرم میگه برو یواشکی ازش بپرس بچه چجوری به دنیا میاد بزار بفهمیم چی میگه من روم نمیشه آخه دخترم تا این و گفت رفت تو اتاق

سلام بچه هاتون رو هیچ وقت تنها نزارید، اینجا یک مادر بود که میگفت حتی برادر و خواهر هم نباید تنها گذاشت برای بعضیا میتونه آفت اخلاقی داشته باشه حتی با رد و بدل شدن یک سری مسائل که توی مدرسه میشنون.  تا چیزای بدتر

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

تو باید همون موقع به پسرت میگفتی نه بچه هارو کارخونه نمیده من و بابا از خدا می‌خوام بچه دار بشن خدا هم بهشون بچه میده 

بعد میدیدی دخترت چی میگه 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو باید همون موقع به پسرت میگفتی نه بچه هارو کارخونه نمیده من و بابا از خدا می‌خوام بچه دار بشن خدا ...

آنقدر محو حرف دخترم شدیم کلا هنگ کردیم موندم نکنه این بچه مدرسه ای ها یه چیزایی میگن ؟؟

سلام بچه هاتون رو هیچ وقت تنها نزارید، اینجا یک مادر بود که میگفت حتی برادر و خواهر هم نباید تنها گذ ...

اصلا بچه هامون تنها نمیزاریم عزیزم من هرجااااا برم تا سر کوچه دخترم مثل کش تنبون بهم وصله 🤣🤣🤣

ولی با شوهرم میریم بیرون هردو تاشون می‌بریم یکم هوا بخورن یا نتونیم ببریم می‌بریم خونه خواهرم یا مادر شوهرم یا دوست صمیمیم

آره شوهرت درست مشکوک شده ببین کی اینارو گفته بش دوستاش کیان یعنی چی روت نمیشه مادرشیا

نه روم بشه نمی‌دونم چی بگم آخه یه راست برم بگم دخترم بچه چجوری میاد به دنیا بعد اون نگه یا اصلا چجوری بیان کنم 🤣 

نه روم بشه نمی‌دونم چی بگم آخه یه راست برم بگم دخترم بچه چجوری میاد به دنیا بعد اون نگه یا اصلا چجور ...

بگو ماماان بیایم در مورد خواهر داداشی صحبت کنیم دیدی داداشت گفت بچه بیارین توام دوست داری مامان یه خواهرو برادر دیگه اونم حرف میزنه بعد بگو تو کلاس میگن چه جوری بچه بوجود میاد یه دختری بود مثلا دختر فامیل تو کلاس اینا رو یاد دادن بشما یاد دادن یا زوده نمیدونم اینجوری بگو 

دخترت دوازده سالشه مطمعن باش میدونه چی به چیه کم سن تر از دختر توام دیدم تو مدرسه بچه ها براشون میگن

مخصوصا دختر من اگه یه بار ببینینش خیلی تیزه خیلی بعضی وقتا رو اعصابه این تیز هوشیش واقعا محکمه اصلا دهن لق نیست مثلا میریم بیرون باباش میگه کجا رفتین چیکار کردین می‌کنه پدر من ما چند ساعت بیرون بودیم بخوام از اول توضیح بدم هم فک من درد می‌گیره هم سر شما ...اگر می‌خواستین بفهمین چه خبره خواب میومدین 

یا عمش گفته مامان بابات دعوا میکنن گفته اونا دعوا هم بکنن نیازی نمی‌بینم برای شما تعریف کنم پدرم گفته مسائل شخصی رو بیرون از خونه نبرم 

یا خیلی خسیسه هرچی میدیم جمع می‌کنه بعد یه دفعه گرون ترین چیزارو برای خودش می‌خره اصلا نسبت به سنش خیلی بزرگ رفتار. می‌کنه خسته شدم ....الان بگم میگی دروغ میگی به جان خودم الان دوساله پول جمع کرده ۱۵میلیون داره میگم چی میخوای بخری میگه هیچی همه چی هست نگه داشتم شاید به درد بابام خورد

بگو ماماان بیایم در مورد خواهر داداشی صحبت کنیم دیدی داداشت گفت بچه بیارین توام دوست داری مامان یه خ ...

🥲😐دخترم همیشه دعوامون می‌کنه میگه راجب اینکه یه خواهر برام بیارین کلا فکر هم نکنید ...اصلا نمیزاره اسم دختر بیاریم یا اسم بچه پسرم گفت داداش می‌خوام هیچی نگفت ولی من بگم بچه قهر می‌کنه بغض می‌کنه میگه آره بیارین بندازین بغل من من بزرگ کنم دختر هم باشه دیگه نور الا نور دیگه کسی به من نمیگه تک دختر همش به فکر خودتونین

نه روم بشه نمی‌دونم چی بگم آخه یه راست برم بگم دخترم بچه چجوری میاد به دنیا بعد اون نگه یا اصلا چجور ...

صبر کنید وقتی تنور داغ بود بپرسید، وقتی حرفش افتاد وسط. از هر کدوم از تنهایی بپرسید که نفهمن شما اینکارو کردید. و کلا پرسیدنش بهتر از روی کنجکاوی باشه... اگه همون موقع می‌رفتید دنبالش می پرسیدید شاید عجیب به نظر میامد. درسته بچه اند ولی گاهی بچه ها تیز میشن حتی بعضی وقتا شبا الکی خودشونو میزنن به خواب

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
مخصوصا دختر من اگه یه بار ببینینش خیلی تیزه خیلی بعضی وقتا رو اعصابه این تیز هوشیش واقعا محکمه اصلا ...

ای عزیزم 

چه دختر باهوشی خدا حفظش کنه بنظر من کلا نپرس ازش چون به قول خودت نمیشه حرف از زیر زبونش کشید

👑❤️‍🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️‍🔥👑