2777
2789
عنوان

دینی تجربی 12

270 بازدید | 37 پست

خیلی خوندم اما بد دادم

خیلی منظورم واقعا خیلیه 

الان حس خنگ بودن میکنم 

یکی از دوستام که میدونم دروغگو هم نیست گفت با پاسخنامه چک کرده نهایت 25 صدم اشکال داره 

دلم گرفت 

حس میکنم مغزم کار نمیکنه 

چرا تلاشام بی نتیجه اس 

سلام عزیزم

چند میشی ؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزمچند میشی ؟

16 با ارفاق فراوان

رشتت تجربی بود؟

خدا مرگ منو برسونه 

چرا حس میکنم بقیه دروغ میگن که خوب دادن من دوستام تو حوزه همه گفتن ریدیم با اینکه فوق زنگن 

ولی تو مجازی میگن خوب بوده عجیبیه

نمیدونم حداقل۱۶/۲۵ یک چندتا سوال عین پاسخ نامه جواب ندادم نمیدونم نمره بدن یا نه

به نظرت خنگم که این شدم؟

بخدا خیلی خوندم....

واقغا خنگم نه ؟

تلاش بی خود چرا کنم

منم زیاد نخوندم جوری که به دلم بشینه من هدفم خیلی بزرگه دندون میخوام بیارم برا همین نمره بین 18 تا 19 یا همون 19 هم بگیرم کمه  

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

16 با ارفاق فراوانرشتت تجربی بود؟خدا مرگ منو برسونه چرا حس میکنم بقیه دروغ میگن که خوب دادن من دوستا ...

چرا بد دادی انقدر ؟

امتحانش سخت نبود اگر کسی خونده بود میتونست بنویسه

با حفظیات مشکل داری یا استرس گرفتی؟

من دوستام همه میگفتن۲۰شدن😄😄

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

چرا بد دادی انقدر ؟امتحانش سخت نبود اگر کسی خونده بود میتونست بنویسهبا حفظیات مشکل داری یا استرس گرف ...

فکر نکنم زیاد هم بد باشه

البته مشخص نیست 

اتفاقا سخت بود 

من همه دوستای زرنگم میگفتن بین 16 تا 17

نمونه تیزهوشانم 

الان هرکاریم کنی نتیجه قرار نیست تغییر کنه

یکم استراحت کن امتحان بعدی رو شروع کن اونو خوب بده

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||