2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوره باید خودش معرفی می‌کرد بهت 

حالا چند دادی ؟

دوره رایگان ریخته بود تو تل ک 

چرا هرینه کردی

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

برنامه ریزی و زمان بندی پستا پاسخ دهی به لایک،کامنت و دایرکت

همین؟ 

الان من کارفرما باشم اصلا کار دستت نمیدم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

همین؟ الان من کارفرما باشم اصلا کار دستت نمیدم

خودت رو یه بار دیگه معرفی کن و بگو  چرا من باید بهت حقوق بدم بیایی صفحه کاریم رو هدایت کنی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

دوره شامل چ چیزایی بود؟ چقدخریدی؟

۷۵۰ فکر کنم پول دادم 

دو تا کانال باز کردن برامون برنامه پیج دادن

سر فصلاشم اینا بود 

مقدمه

فصل اول ادمین مدیریت

فصل دوم ادمین محتوا

فصل سوم ادمین تبلیغات

فصل چهارم ادمین فروش

فصل پنجم کارفرما

فصل ششم ادمین بدون چهره

فصل هفتم تیم سازی

همین؟ الان من کارفرما باشم اصلا کار دستت نمیدم

بقیه رو خوب بلد نیستم ولی اینا رو خوب بلدم 

طراحی استوری هم بلدم ولی حتی طراحی استوری هم پروژه پیدا نمیکنم 

دوره باید خودش معرفی می‌کرد بهت حالا چند دادی ؟دوره رایگان ریخته بود تو تل ک چرا هرینه کردی

دوره رایگان؟ کانالشو داری؟ 

منو لایک نکنید ریپلای کنید من ریپلای دوس دارم مرسی🖐❤

بقیه رو خوب بلد نیستم ولی اینا رو خوب بلدم طراحی استوری هم بلدم ولی حتی طراحی استوری هم پروژه پیدا ن ...

چرا بابا دیوار بگردی کلی پروژه هس کدوم شهری مگه

منو لایک نکنید ریپلای کنید من ریپلای دوس دارم مرسی🖐❤

بقیه رو خوب بلد نیستم ولی اینا رو خوب بلدم طراحی استوری هم بلدم ولی حتی طراحی استوری هم پروژه پیدا ن ...

ن اینجوری معلومه پروژه نمیگیری

البته من اینستا ندارم ولی اگر جات بودم یه صفحه باز میکردم، توش نکات فروش بیشتر آموزش میدادم، یا مثلا چجوری تبلیغات کنیم(اینا مهارت میخواد، جات باشم میرم وقت میذارم پیجا عمومی و هی تبلیغاتی که پیدا میدن و کمپینای تبلیغاتیشون رصد میکردم، پیجا رو رو زیر نظر میگرفتم ببینم کیا چقدر بازدهی گرفتن تا یاد بگیرم) بعدش صفحه میزنم افزایش فروش، شروع میکنم نکته یاد دادن، بعد یه پیجایی که فالوم میکنم ویس مسیج میدم، خودمو معرفی میکنم میگم من فلانی ام، یکم پیجشو تحلیل میکنم بعد میگم فکر میکنم برای اینکه فروشت بیشتر شه باید اینکارو کنی، اون کارو کنی، تهشم خودمو معرفی میکنم میگم من فلانی ام سوالی داشتید در خدمتم، و شروع میکنی مشاوره دادن

میتونی هم پیج نزنی، مثلا من باشم چون طراحی سایت بلدم میرم براش یه سایت دمو میزنم با لوگوی خودش و حالا قانعش میکنم ازم سایت بخره و بهش این نوید میدم که با خریدن سایت و دادن حق پشتیبانی فروشش بیشتر میشه

تو اینجوری باید پروژه بگیری، ۱۶ سالم بود اینقدر کارا گرافیکی میگرفتم