2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسئله اینه ک خوب خونده بود و نمره ش قراره بد شه یا نه 

بد خونده بود؟؟؟؟

بگو چجوری خونده بود تا بگم درسته یا غلط 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

مسئله اینه ک خوب خونده بود و نمره ش قراره بد شه یا نه بد خونده بود؟؟؟؟بگو چجوری خونده بود تا بگم درس ...

خوب خونده در حد 18 شاید بشه 

میگف برا  20 رفتم

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

خوب خونده در حد 18 شاید بشه میگف برا 20 رفتم

خب پس  سر امتحان گند زده 

شاید حواسش نبوده اشتباه دشته 

بگو پیش میاد ولی این فقط یکیش بود 

و تازه اول بازی هست 

بخواد گریه زاری کنه بقیه رم از دست میده 

کلی کارنامه دیدم  همش بالای ۱۸ونیم بیست بود ولی یدونه ۱۸ یا۱۷ داشت ولی ترازززززز بالا 

پسسسس بگوووو که  رقیبات بخاطر گند خوردن دینی میکشن کنار 

تو نکش کنار  میبری  

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

یه دونه بزن تو سرش به خودش بیاد مرد گنده میشینه گریه میکنه برا چنین چیز مزخرفی مگه

من خودم امروز نهایی دینی داشتم ... شاید این یه چیز  از نظر تو مزخرف باشه ولی حتی نیم نمره دینی و فارسی میتونه رشته ما رو عوض کنه پس چیز مزخرفی نیست واقعا

طبیعیه چون مصحح واقعا سر چیزی که شاید به نظر ما مهم نباشه نمره کم کنه دینی هم سوالاتش متوسط بود ولی خب مهم دیگه این هست که چجوری تصحیح شه 

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.