2789
عنوان

پی اس فایو 😭

137 بازدید | 9 پست

من ریاضیم داغونه کلاس نهم یکشنبه هفته آینده هم امتحان ریاضی خردادماهمه بابا گفت اگر قبول بشم برام پی اس میگیره نمیدونم چطور تو این وقت کم خودمو به ۱۰برسونم امتحانم کشوریه تازه منم هیچی بلدنیستمو ضرب و تقسیم داغون حالا چیکار کنم تروخدا راهی بگید بعدشم تازه شرایط معلم خصوصی هم نیست فعلا😔یه راهی بگید منم بتونم دل بابامو شاد کنم 🥲

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

اینجوری که تو گفتی از وضعیتت واقعا شانس زیادی نداری😂

ولی میتونی از همین امروز شروع کنی دیگه

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری که تو گفتی از وضعیتت واقعا شانس زیادی نداری😂ولی میتونی از همین امروز شروع کنی دیگه

عههههه🥲

چطور شروع کنم موثر باشه

تو پسری الان !؟ 😐 

یک هفته وقت داری خیلیه  ، حالا که چیز زیاد میخواهی باید براش تلاش کنی 

بشین فیلم آمادگی نهایی بببین ، فصل به فصل چون خیلی وقت داری ، دو روز آخر هم سوال حل کن بیای 

دبیرستان باید درس های سخت تو یک روز نیم جمع کنی 

تنبلی بزار کنار درست حسابی بخون

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
تو پسری الان !؟ 😐 یک هفته وقت داری خیلیه ، حالا که چیز زیاد میخواهی باید براش تلاش کنی بشین فیلم آ ...

چه ربطی به پسر دختر داره میگم جامعه ما هیچوقت این تبعیض رو کنار نمیزاره شرکت سازنده که اروپا باشه نگفته باید فقط پسرا بازی کنن چون که گیم نت پسرا میرن و دخترا این راحتی رو ندارن دلیل نمیشه دلشون نخاد برعکس من از بچگی عاشق پی اس بودم الان پی اس ۲ دارم خیلی قدیمی شده میخام بروزش کنم🥰دبیرستان میخام برم انسانی هر چیزی که ریاضیش کم تر باشه تو یه شبم جمع میکنم😂😅

چه ربطی به پسر دختر داره میگم جامعه ما هیچوقت این تبعیض رو کنار نمیزاره شرکت سازنده که اروپا باشه نگ ...

واا عزیزم چرا گارد می گیری ، چون اکثرا پسرا هستند که علاقه دارند و بیشتر پسر ها بازی می کنند مثل داداش های خودم روی این حساب گفتم  

وگرنه چه ربطی به تبعیض داره حرف من 

فرقی نمیکنه ریاضی باشه یا درسای دیگه ، اتفاقا درسای حفظی جمع کردنش از ریاضی سخت تره 🥰 

راستی تلاشت بکن مطمئن باش میشه

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
واا عزیزم چرا گارد می گیری ، چون اکثرا پسرا هستند که علاقه دارند و بیشتر پسر ها بازی می کنند مثل داد ...

گارد نگرفتم تو حالت گاردی خوندی

من توضیحاتی نوشتم گلم😅😍مرسی