2777
2789

بچت چند سالشه؟!

چقدر مختصر توضیح دادی!

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

بزار از اول عادت کنه درست  غدا بخوره 

چون یک‌ویت تو خونه هر جور بخاد غذا میخوره  بعد مهمانی میری اسیر میشی

اینو دیدم‌که میگم  طرف به بچش سخت نمیگرفت تو خونه بچه میرفت هر حا با دست غذا میخورد  بعد همش بچه دعوا میکرد

❤️🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار از اول عادت کنه درست  غدا بخوره  چون یک‌ویت تو خونه هر جور بخاد غذا میخوره  بعد ...

اها از همین نظر میگم. بچم بیست ماهشه. البته زیادم بد غذا نمیخوره ولی خب بالاخره ادم بزرگ که نیست که نریزه. 

اگه راه و روشی بلدین بکین. 

چون بهرحال ما توی ایران زندگی میکنیم و یمش مردم وراج دوربرمون هستن.

😈😇
بزار از اول عادت کنه درست  غدا بخوره  چون یک‌ویت تو خونه هر جور بخاد غذا میخوره  بعد ...

حالا شهرام اسلامی میگفت بزارین بچه هرجور میخاد غذا بخوره خودش بزرگ بشه میفهمه)

😈😇
اها از همین نظر میگم. بچم بیست ماهشه. البته زیادم بد غذا نمیخوره ولی خب بالاخره ادم بزرگ که نیست که ...

گور بابای هر کی که هر چی میخاد بگه،یه زیر انداز از خودت براش ببر هر جا میری بزار راحت غذاشو بخوره،کوچیکه هنوز،گناه داره بش سخت بگیری

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
زیر انداز رو هستم باهات

باور کن،ازین پارچه هایی که زیرش پلاستیک هست واسه خشک کردن ظرفا،من یه بزرگشو گرفتم و یه پیش بند لباسی برای خود بچم که لباساش کثیف نشه،هر جا میرم براش میبرم،گناه دارن از الان بهشون گیر بدیم

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
اها از همین نظر میگم. بچم بیست ماهشه. البته زیادم بد غذا نمیخوره ولی خب بالاخره ادم بزرگ که نیست که ...

میتونی زیرش یک‌پارچه پهن کنی  تا جایی کثیف نشه  ولی خوب استفاده قاشق چنگال بهش یاد بدی  و با اون غدا بخوره کافیه ولی هنوز زوده بخاد خوب دستش بگیره

یا بهش یاد بده مثلا صورتش کثیف سد با لباسش ماک‌نکنه دستمال بگیره بعد غذا دستش بشوره

خواهرم  همه این کارا خودش جلو‌چش بچش انجام‌میداد   میگفت مثلا الان‌غذا خوردیم‌باید بریم دست بشوریم

چون بچه ها عادت دارن از بزرگترها تقلید کنن

❤️🌷

باور کن،ازین پارچه هایی که زیرش پلاستیک هست واسه خشک کردن ظرفا،من یه بزرگشو گرفتم و یه پیش بند لباسی ...

از یه طرف میگم حق باتوئه،از یطرفم خب میترسم بد عادت بشه تا مثلا 9~10سالگیش که عاقلتر میشه. البته جایی که میرم بیشتر شیطنتش اینه که میخاد قابلمه رو بگیره.خونه مادرا.

😈😇
منم یجورایی موافقم نباید گذاشت بچه هرکاری میخاد یکنه ممکنه زیادی گستاخ بشه و بعد حرف حرف خودش بشه.

اره خوب چون دوستم بچش زیاد سخت نگرفت

الان‌۷ سالشه مثلا غدا تو دهنشه  دهنش باز میکنه یا حرف میزنه همه چی میریزه بیرون  مادرشم‌ غش غش میخنده

❤️🌷

عزیزم من از یک سالگی شروع کردم ب بچم قاشق دادم خودش بخوره چند ماه ک گذشت چون چنگال مارو میدید خودشم میخواس بهش دادم

اوایل خیلی خودشو کثیف میکرد

حالا خیلی خوب شده

مثلا دستمال کافذی بزار دم دستت

الکی خودت استفاده کن بگو وای دهنم کثیف شده بود

یا که ب لباسات نگاه کن بگو به به لباسام تمیزن

تو چی عزیزم لباسات کثیف شده یا تمیز مونده مثل من و بابایی

الان عالی شده ماشاءالله

دوسال و هشت ماهشه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،